Jacques Villeneuve je jedným z najväčších kritikov svojho krajana Lanca Strolla. Tentoraz ho však nekritizuje, ale dáva mu cennú radu: Stroll by sa mal začať viac snažiť vylepšiť si obraz, aby si ho aspoň časť fanúšikov mohla obľúbiť.
Sa mi pacia tieto nadpisy, ktore maju vyvolat emocie o tom ako niekto niekomu RADI
Aby vznikli hejty a obhajoba na danu osobu. Jedna polka bude prilieva, druha hasit. A stale to bude voda na mlyn mediam a portalom… Tazky biznis, uz sa to neda robit podctivo, musia sa prekrucat slova a vsuvat slovicka…
Milionový chlapec sa už otvárať nechce, ani nepotrebuje. Určite ho už v detstve sklamalo viac “kamarátov” ktorí išli iba za prachmi jeho fotra.
Má milujúcu rodinu “otec mu splnil sen, matka, sestra ho plne podporujú”, má priateľku, spomínané hobby/prácu a financie na ďalšie 4generácie.
Nemá potrebu niečo siliť, naháňať. To čo k životu potrebuje, už má dávno
potrebuje byt v padocku za podivina, ockovho milacika ci s prepacenim poloautistu(podla mna )
Stroll ma plno penazi, na druhej strane, polovica padocku ma oteckov davno za vodou + podporu - nie az tak bohatych…ale aj tak (Piastri, Leclerc, Norris, Russell a Zhou…)
a nie su to psie cumaky
a vies co… mas pravdu. mlady stroll je proste taky…
Ja mám Lancea náhodou rada, je sám sebou, kašle na PR reči, nič nerieši. Áno posledné roky vyzerá, že je tam nasilu,ale úprimne viackrát ukázal,ze nie je nemehlo a jazdiť vie.