Villeneuve radí Strollovi, aby dal fanúšikom nejaký dôvod si ho obľúbiť | Magazín F1 - F1online.sk

Jacques Villeneuve je jedným z najväčších kritikov svojho krajana Lanca Strolla. Tentoraz ho však nekritizuje, ale dáva mu cennú radu: Stroll by sa mal začať viac snažiť vylepšiť si obraz, aby si ho aspoň časť fanúšikov mohla obľúbiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184931/villeneuve-radi-strollovi-aby-dal-fanusikom-nejaky-dovod-si-ho-oblubit

Sa mi pacia tieto nadpisy, ktore maju vyvolat emocie o tom ako niekto niekomu RADI :rofl:
Aby vznikli hejty a obhajoba na danu osobu. Jedna polka bude prilieva, druha hasit. A stale to bude voda na mlyn mediam a portalom… Tazky biznis, uz sa to neda robit podctivo, musia sa prekrucat slova a vsuvat slovicka… :yawning_face:

mohol by napr prenechat sedacku niekomu sikovnejsiemu a kandidovat na precedu FIA proti Sulajemovi. To by ziskal moje sympatie.

2 Likes

Ako suhlasim, ze by sa mal viac otvorit…

Ale on sa o to za 8 sezon ani nepokusil.

Milionový chlapec sa už otvárať nechce, ani nepotrebuje. Určite ho už v detstve sklamalo viac “kamarátov” ktorí išli iba za prachmi jeho fotra.
Má milujúcu rodinu “otec mu splnil sen, matka, sestra ho plne podporujú”, má priateľku, spomínané hobby/prácu a financie na ďalšie 4generácie.
Nemá potrebu niečo siliť, naháňať. To čo k životu potrebuje, už má dávno :wink:

no uchadza mi pointa co vlastne potrebuje…

potrebuje byt v padocku za podivina, ockovho milacika ci s prepacenim poloautistu(podla mna :smiley: )

Stroll ma plno penazi, na druhej strane, polovica padocku ma oteckov davno za vodou + podporu - nie az tak bohatych…ale aj tak (Piastri, Leclerc, Norris, Russell a Zhou…)

a nie su to psie cumaky :smiley:

a vies co… mas pravdu. mlady stroll je proste taky…

Mladý Stroll bude nejspíš ± stejný jako starý, proč v tom hledat nějakou záhadu. Taťka taky není žádný klaun :slight_smile: .

2 Likes

Ja mám Lancea náhodou rada, je sám sebou, kašle na PR reči, nič nerieši. Áno posledné roky vyzerá, že je tam nasilu,ale úprimne viackrát ukázal,ze nie je nemehlo a jazdiť vie.