Villeneuve o Lawsonovi: Sám si to privodil svojou aroganciou | Magazín F1 - F1online.sk

Po kontroverznom rozhodnutí Red Bullu vyhodiť Liama Lawsona zo svojho tímu už po dvoch veľkých cenách ho niektorí ľutujú, kritizujú tím, no určite nie všetci. Majster sveta z roku 1997 Jacques Villeneuve sa postavil na druhý breh, odkiaľ hlási, že Lawson si za svoje nešťastie môže aj sám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192657/villeneuve-o-lawsonovi-sam-si-to-privodil-svojou-aroganciou

Jako vzdy, odtrzeny od reality, nebo touha po zasle slave, kazdy at si vybere, kazdopadne skoda, Villeneuve byl dobrej.

1 Like

Než ho Button smetl ze stolu.

1 Like

Celkove se mi jeho karierni pribeh libi, malokdy se podari koncit na vrcholu, Rosberg ml. to dokazal.

Končil tak, že chodil po paddocku a pomlouval co se dalo. To nebyl zrovna ceněný vrchol. Ale když byl v kondici, tak byl hodně oblíbený a jezdil parádně, všechna čest.

Lawson se zbavil toho skaredeo auta, ne vsak tlaku, ted bude muset ve VISA dokazat ze na vine bylo auto, coz nebude zadna sranda, Hadjara totiz obejmul Lewisuv otec.

1 Like

No myslim, ze se naopak tlaku zbavil, i ti kdo ho kritizovali ho ted lituji a muzou jeho prvni vykony “omluvit” skutecnosti jaka nastala ( vymena z A do B tymu pres media) . Naopak kdo je ted pod extremnim tlakem tak je to Tsu … Jestli milacek Vill mluvi o “aroganci” Law kdyz rikal, ze je pripraveny … zkuste si pustit rozhovor Tsu na stejne tema . … bude sranda :sunglasses:

VILL mluvi z cesty, arogance mi k Lawsonovi nesedi, aspon jsem ji nezaznamenal, pod tlakem budou oba jak LAW tak TSU, staci si predstavit co bude kdyz HAD zajezdi LAW ve VISA, z toho pohledu si nepolepsil, ale bude mit auto se sirsim pracovnim oknem.

1 Like

tak si asi nesledoval minulu sezonu, ja osobne suhlasim s kazdym slovom do bodky… lawson sa teraz musi postavit nohami na zem, sklopit usi a zacat na sebe znova makat… dostat sa spat do formy, jazdit na urovni hadjara alebo lepsie, zvykat si ako to v f1 chodi, a mozno sa o par rokov do RB vrati…

1 Like

S tim souhlasim, navrat do VISA nebude rozhodne pohodicka, ale to auto bude mit lepsi.

Naopak, návrat do Rubidia je to nejlepší co mohlo v současné chvíli Lawsona potkat.

1 Like

Jak rikam, auto bude mit lepsi, ale tlak zustava, HAD se pomalu rozjizdi, nebude to mit jednoduchy.

Minulu sezonu mal lawson vela kecov ale vysledky mal tiez nejake. Tento rok je velmi slaby.

Hadjar se stejným vozem, který si bude moci sám nastavit je pro Lawsona mnohem menší oříšek, než Emil v RB. Dokonce bude mít větší možnost si vydělat, než v RB.
Bude zajímavé sledovat jestli získá více bodů Yúki v RB, nebo Lawson v Rubidiu, který letos vůbec nevypadá špatně.

Yuki, pokud se netrefi na prvni dobrou v pristupu k autu, tak se v tom zacne ztracet a je nahranej. Ale Japonci uz jsou holt takovi, na vsechno a do vseho hrrr, jako LEC v Cine.

Yuki na to nemá. Nebýt Hondy, tak po prvních dvou sezónách letěl.
Však to byla čirá katastrofa.

1 Like

Hrrr Japonce mám rád. Rychlost mívají a je s nimi vždycky sranda. Takuma je asi nejznámější, ale nejlepší byl Kobayaschi.

Ale od té doby se vyjezdil a jezdí slušný standard. Kromě toho na něj teď nikdo nebude mít velké nároky, nikdo se na něj netlačí.

Já vím, ale tehdy byl v Toro Rosso králem Gasly a Yúki se teprve zaučoval v novém světě. Myslím, že Tost se mu věnoval natolik dostatečně, že už může jezdit ve velkém týmu.
Tedy kromě RB.

Az na to cely Japonsko co na nej bude koukat, snad nebudou delat aaaaaaaaaaaa.