Villeneuve: Ferrari prichádzalo do Monzy so špeciálnym autom a motorom, no teraz… | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari čaká najdôležitejší súťažný víkend v sezóne. Na domácej pôde v Monze bude chcieť aspoň trochu pohladiť srdcia svojich fanúšikov, keď už jej to absolútne nevychádza z pohľadu celosezónneho zápasu o jazdecký a konštruktérsky titul. Jacques Villeneuve však pochybuje o tom, že tento víkend dokáže Ferrari predviesť niečo výnimočné.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212477/villeneuve-ferrari-prichadzalo-do-monzy-so-specialnym-autom-a-motorom-no-teraz

V nedelu toto

A dnes toto

Tak sa už dohodnite, či dostane 5 či 10 miest…

1 Like

Ferrari vsak bude mat v Monze jednu vyhodu a ta je ta,ze moze vyment beztrestne motor a dalsie veci na obidvoch autach,kedze predchadzajuce preteky nedokoncili.Cize pri spravnom nastaveni moze bojovat o vitazstvo.Silny bude aj Max a Russel.

Jednu nevyhodu rodina Ferrari ma, v podstate to maji na salamu, vlastne se da rict ze nikdo nechape jak se muzou drzet furt tak relativne vysoko v tymech.

Lui bez bodu a Leclerc snáď na bedni skončí.

Posledne tri odseky, hmmm, toto pekne zhrnul.

Ja s kludnym svedomim pri dominancii McLarenu napisem, ze ferrari v nedelu vyhra. A nechcem sa mylit.

1 Like

V Monze vyhraje RedBull nebo Mercedes.
Cítím to.

Ferrari nejspíš vyhraje Q, a možná bude silné v první 1/2 závodu, ale pak zase kvůli ilegální světlé výšce odpadne.

Vsadil bych na Verstappena nebo Russella.

Ferrari spravilo jednu obrovsku chybu, naco bralo toho trosku poklakavaca? Skoda penazi a casu na toho taxikara.

Tak je jasne ze Ferrari se chysta extra vzdy na dva podniky, jednim je Monaco a druhym Monza, ale predstava najit pul sekundy na Mclaren je jednoduse nesplnitelna, jedine nasadit ohnivy motor.

Leclerc se zase roztoci a tentokrat vezme sebou Lewise, to by mohlo vyjit.

Podium Tsunoda, Antonelli, Hadjar?

Hadjar je spise druhy Hulk, jeden vystrel a zase bue ticho po pesine…

1 Like

Bednu bych tipl - Verstappen Russell Norris… ale ne v tomto pořadí.

Hlavne s tou frustraciou Leclerca. On musi ozaj zmenit prostredie ak chce ziskat titul. Len je otazka kam by siel a rovnako by ma zaujimalo dokedy ma vlastne ten luxusny kontrakt s Ferrari, aky neponukli ani Schumimu. Jeho jedinu zachranu vidim zmenu cervenej za zelenu ked to Alonso zabali resp. vedenie presvedsi Strolla aby poslal mladeho studovat.

Keby si nemal klapky na ociach,tak nepises hluposti. Je mi jasne,ze Sir je slaby a zatial vo Ferrku presvedcil len teba a bobika, ale kvoli tomu zabudat na konkurenciu (Astonko tiez po piatku upravuje svetlu vysku) a len pindat do Ferrka za kazdu cenu, je znakom neobjektivnosti. Teda tvoja tolko omielana objektivita a ferovost na tomto fore je len blud, klamstvo a snaha zakryt zaslepenost. :-1:
Dalsi neobjektivny fanusik formuloveho kolotoca.