Villeneuve: Čou má peniaze, ale miesto si nezaslúži | Magazín F1 - F1online.sk

Kuan-jü Čou si stále hľadá sedačku na nasledujúcu sezónu. Ešte sa mu nepodarilo žiadnu ukoristiť, no keby to bolo na Jacquesovi Villeneuvovi, vraj by ani žiadnu nedostal. Hora peňazí, ktorú so sebou ťahá a ponúka ju tímom, podľa kanadského jazdca nestačí na to, aby pretekal vo Formule 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167636/villeneuve-cou-ma-peniaze-ale-miesto-si-nezasluzi

Zhou ma hlavne naprd auto, keby Bottas jazdil vyrazne lepsie, tak by som suhlasil, ale nieje to tak… Su tam ini jazdci, ktori si miesto nezasluzia, Zhou medzi nich ale nepatri… Perez, Ocon, Stroll, Magnussen, Sargeant a asi aj Ricciardo

Jenže VB jezdí výrazně líp, než Zhou

Ocon nejazdí zle akurát je to morálny a charakterový mrzák, Perez si možno nezaslúži sedačku v RBR ( top 4 stajniach ) ale pre zvyšok by to stále bola najlepšia voľba. Stroll Sargeant Zhou KMag v tomto poradí môžu ísť, Bottas a Ricc s otáznikom ale pokiaľ tam bude ktokoľvek z prvej 4 tak nevidím dôvod na ich odchod.

1 Like

Vsetci menovani s vynimkou Sargeanta a Ricciarda by podla mojho nazoru s Zhouom vytreli podlahu. Dokonca aj Stroll.

Sargeant má lepší bilanci se Zhouem :grinning:

Stroll mal problémy vytrieť podlahu so Sirotkinom, v ktorejkoľvek stajni, ktorú by nevlastnil jeho fotrík, by dostal od Zhoua po papuli. Za posledných 5 rokov by som ho medzi 3 najslabších jazdcov nezaradil len vďaka silnej konkurencii Latifi Sargeant Mazepin. Ak ale ideme sezónu po sezóne tak vždy patrí k top 3 najslabšiemu čo ročník ponúka.
Ešte by som chcel vedieť ako sa dostal v reálnom svete Ricciardo na úroveň Sargeanta, ak podávaš názor, ktorý ma znieť relevantne tak to chce buď nechať antipatie bokom alebo ich otvorene spomenúť

Na aku inu vykonnostnu uroven by som mal zaradit jazdca, ktory jednoznacne prehrava s Tsunodom? S tym teda, ze suhlasim, ze Sargeant je este aj od Ricciarda horsi, v mojom komentari som len skonstatoval, ze by obaja mali tazkosti zdolat Zhoua, pripustam, ze Sargeant asi vyraznejsie.