Jen to napiš, nebuď najednou slušnej
To su mi dristy. Mclaren ma najlepsie auto od miami a nie par vikendov. To ze lando nestiahol za pol sezony viac ako 10 bodov je kompletne zlyhanie na obboch stranach. Lando mal by na cele hodnotenia uz pocas letnej prestavky.
Norris je odsouzeny vyhravat do konce sezony.
Treba povedať, že tie bodové straty sú fakt veľké a zbytočné. V monze to neboli len 3 body, pretože ak by Piastri v prvom kole nebol taký agresívni, poradie po prvom kole bolo Norris, Piastri, Leclerc, a šanca, že by Norris udržal vedenie, bola oveľa vyššia než snaha prepracovať sa do vedenia z tretieho miesta…
Ak by teda všetko išlo podľa tímovej réžie, strata by bola o 17 bodov nižšia, teda “len” 35 bodová.
Na druhej strane, koľkí sme nadávali Ferrari, za výmenu pozície Barrichello / Schumacher, a iné významné počiny tímovej réžie… Prístup McLarenu je pre šport lepší (aj keď veľký náskok Verstappena by mohol byť ospravedlnením, asi by sme sa viac tešili so súboja o titul medzi Norrisom a Verstappenom, než zo súboja tímových kolegov o víťazstvo)
Přesně, buď zticha
McLaren zaslouží hlavně pochvalu za to co poslední 2 roky dělá s autem
A uz zase z neho robia majstra sveta. A potom sa cuduju, ze pod tlakom s kralovskym naskokom skoro nabural a bol DNF… Nechajte ho jazdit, bude ako bude.
Takymto tempom ako ma redbull musi Lando vyhrat titul, ak mu aj pomoze Oscar. Ten max sa moze aj pos4at a nespravi nic viac nez mu auto dovolí, jednoduché… Ak redbull nezabere tak Mcl bude mat oba tituly
Jestli se do toho pustím, tak pěkně od začátku.
Na to tam predsa jazdi. Aby vyhral titul a teraz ma sancu. Mozno poslednu v zivote. Ten tlak tam je bez ohladu co povie nejaky Villeneuve, alebo iny pundit. McLaren ma fakt brutalny naskok. Keby bola situacia opacna nikto by snad ani nepochyboval, ze Vestappen ten titul ziska. IMO podobna situacia bola 2021. Posledne 4 GP, Hamilton potreboval 4x vyhrat , mal najlepsie auto a bol uplne bezchybny.
Norrisov McLaren je este o parnik lepsi ako to co mal k dispozicii Hamilton a specialne teda v kontexte formy redbullu. Norris moze uplne realne vyhrat vsetky GP az do konca. Skor by som bol prekvapeny keby McLaren vsetko do konca nevyhral. Oni to mozu len pokazit.
Ja som skor prekvapeny, ze sa McLarenu a Norrisovi stale neveri.
Norris ma kurz na majstra 2.35 a Verstappen 1.57. Ja by som to dal naopak. Verstappen mal nejake poruchy, spolahlivost je statisticky lepsia u McLarenu, rychlost je brutalne lepsia. Jedine co hra v prospech Maxa je jeho lepsia konzistencia a preciznost. Staci ale jedna technicka porucha a z pohladu RB je po vsetkom.
Lenze nezohladnujes psychiku a skusenosti. Kolkokrat Landovi vysiel start? Myslim, ze teraz to bolo prvykrat, ked startoval vpredu, ze to zvladom na 100%. Ja som prave pisal o tom, ze citi ten tlak, lebo ho tlacia na majstra a este nutne nemusi mat potrebne skusenosti, ako sa s tym vyrovnat a robi chyby. Stacili centimetre v Singapure a uplne zbytocne by uz ziadnu sancu na titul nemal.
To neovplyvnime, moze sa stat hocikomu. Neprajem to nikomu, nech je suboj co najlepsi, idealne do poslednej VC… Snad nebude na konci SC