Villeneuve: Ak Norris nezíska titul, bude to vina McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

To je urcite pravda. :grin::rofl:. Ale priznejme si, Liza je opravdu moralne na vysi. Ale zase je fakt ze neucinkuje v cirkusu s nazvem F1. :smiley:

1 Like

Tady jsi na skautském fóru, takže Tvůj boj je dost podobný boji Dona Quijota.

2 Likes

Nikdy jsem neviděl ani jediný díl Simpsonů, přišel jsem o něco?

1 Like

Pokud je někdo skautem opravdu konzistentně, má moji úctu.

Neboj Evap, ja rozhodne zadnej skautik nejsem. Spis cynik :grin:. Takze v tomto boji jsem tvuj Sancho Panza. Jen nevim jestli ti to bude co platne. :grin:

1 Like

Dík, budu si to pamatovat. Sancho je důležitější než samotný don :smile: !

2 Likes

Je to i chyba Norrise.
Hodněkrát se to řešilo, hodněkrát k tomu měl prostor. Byl o více jak třídu od Piastriho. Vždycky to bylo tralala ejchuchu.
Skill gap se lehce zmenšil, timpadem se manévrovací možnosti také zmenšily.

Myslím že ano, zkusím vyjádřit svůj názor jednou větou:
Genialita Simpsonů (hlavně starších s.é.r.i.í) je ve schopnosti v neuvěřitelné zkratce komplexně vyjádřit jednotlivé typy lidských povah.

2 Likes

Jelikoz jsi obcas tady na foru, tak ani ne.

Vsechno tu je. Od Flanderse, pres Houmera a Barta, Lizu uz znas ( to je @Evap ) i Burns se najde.

A Krusty, ten je tu tolikrat, ze to ani nejde spocitat. :grin:

5 Likes

Dlouho nad tím přemýšlím a nejsem si jist, jestli by to neodporovalo přírodním zákonům…
Každopádně evoluci určitě :slightly_smiling_face:

@tiMur Možná to zkusím.

1 Like

Monty Burns je možná překvapivě můj hlavní miláček :smile: . Myslím, že by si ho mohl oblíbit i @Triper

2 Likes

VER mel zase kupu stesti, cekam ze dalsi zavody se Ferrari a Mercedes stabilizuje, oba tymy generuji nesmysly, pritom neni duvod.

Jo jo. Burns to jsem celej ja. Akorat on je hezci…:smile:

1 Like

Píšou, že zlý, nevyzpytatelný a chamtivý…
Ten se mi musí líbit, je jako já.

No, nejenom… Popíšu Ti jednu scénu, která mě vždycky okouzlí:
Homer se snaží zbohatnout pomocí hromadné rozesílky mailů, kde slibuje za dolar štěstí. Nachytá se jenom jeho podobně inteligentní otec s kamarádem v domově důchodců, kdežto bohatý Burns si pohrává s dolarovou bankovkou se slovy: “Dolar za štěstí? Hm… budu šťastnější s dolarem” a dá ho zpátky do prkenice :smile: .

2 Likes

Ok, přesvědčilas mě :slightly_smiling_face:.

Monty Burns alias Bernie Ecclestone je uz davno mimo F1 :slight_smile:

1 Like

V tom případě doporučuji díl "Stařec a Líza ". Tam je o Burnsovi, Líze, a vlastně i Homerovi a Bártovi všechno :smile: .

1 Like

Já se zdržím dalšího komentáře, protože by nebyl pozitivní a pro někoho až urážející, což by se neshodovalo s principy deeskalace, na kterých jsme se domluvili toto pondělí.

Matti by pak musel zase shodit web :grin:

5 Likes