Villeneuva v Sao Paule zaujali traja jazdci, no najväčšiu pochvalu dostal Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Po nedeľných pretekoch sa najväčšieho uznania od fanúšikov dostalo Maxovi Verstappenovi, ktorý piatykrát v tejto sezóne ovládol anketu jazdca dňa. Podľa Jacquesa Villeneuva si okrem neho zaslúžia pochvalu ešte ďalší dvaja piloti, ktorí podali vynikajúci výkon.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219974/villeneuva-v-sao-paule-zaujali-traja-jazdci-no-najvacsiu-pochvalu-dostal-norris

A pak že tomu Jacques nerozumí. :+1:

1 Like

No, čte se mi to docela hezky, ale za sebe se zlepšenými výkony na Landa zvyšuju nároky - dobrý, pěkný výkon a vydařený víkend, ale ještě to nic neznamená. Takhle se musí jít pořád, ať je na konci odměna. Vicemistr už byl.
Když to tak vezmu, je ze mě větší sekernice než sám Jacques, budu se muset nad sebou zamyslet :smile: .

1 Like

Ale to je v pořádku. Já mám takové nároky na Maxe. :grin:

Ale něco ti řeknu, teda napíšu, když to nebudeš vědět a budeš chtít. :wink: Víš kdy poznáš, že ten tvůj už je nejlepší, nebo jeden z nejlepších?

Ten můj myslíš můj manžel? No ten je nejlepší, to vím dávno :smile: !

1 Like

No dobře, tak ten druhý tvůj. :rofl:

Neboj manželovi bych to neřekl, ani kdybych ho znal. :wink:

Tak ten můj na dráze, ok :smile: . No asi tak, až nebude chválený za sebelepší výkon, protože to bude samozřejmost. Může být?

2 Likes

No dyť to říkám, nejchytřejší na fóru. :+1: :grin:

Edit: jsou tam drobné nuance, některé už Lando má, ale v podstatě přesné.

1 Like

Abychom si rozuměli, teď jsi dostal srdíčko jako poděkování, ale samozřejmě nemůžu souhlasit, chytřejších lidí je tady nepočítaně :slight_smile: .

Abychom si rozuměli, teď jsi srdíčko nedostala, protože tady nikdo chytřejší není, takže s tebou nesouhlasím. A pozor, myslím to vážně. :point_up:

2 Likes