Ty si niekedy sedel s nimi pred zavodom, alebo po zavode, ci medzi volnymi treningmami ? Ze si vlastne domnienky pises, ako fakty ?
Myslis, ked povie ze auto je pomale a straca na rovinke, co nie raz spominalvo vysielacke Leclerc ? Alebo to ze dali zle gumy ? Podla mna je jedno, ci pilot povie ze na tychto sadach to vobec nejde, alebo ze obuli sme zle pneu a sme na nich pomali… Je to to iste. A co tak Max, ked tento rok prvy krad vypadol, aky mal hlas ? Myslim, ze kazdy pilot na takej urovni chce vyhrat vsetko a ked sa nedari, pridu tam emocie.
ALonso je zvyknuty za tie roky v McL ked s hondou prehraval… nasiel tam akusi rovnovahu a teraz ked sa Aston co i len priblizil, Alonso jazdi maximum… A je to hlavne koli tomu ze bol na tom dne a teraz ide len hore. Bezpochyby je to spicka v F1 medzi jazdcami.
dalsi co rad podava svoje vlastne domnenky, ako fakty ?
A kto by nebol zatrpknuty ? Ved to bola megakradez titulu z pred nosa. Odstavenie jazdca od toho, aby sa zapisal do historie ako prvy a jediny. Ja sa vobec divim, ze po zavode dokazal dat halvu hore a ist pogratulovat Maxovi a spravit nejake rozhovory. Ja by som zahodil volant a siel rovno do sprchy, pobalil kufre a dovi dopo…