Viem si predstaviť, ako sa cítili v Mercedese, hovorí o finále v Abú Zabí Jos Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Kdysi se říkalo, že kariéra TOP jezdce by se měla zakončit ve Ferrari. Proto jsem Hamíka spojil s Ferrari.
Dnes už je ale jiná doba a pro Hamíka je mnohem lepší ukončit kariéru v Mercedesu. V důchodu by se občas v Merglu občas ukázal a i to málo by mu přinášelo dál pohádkové zisky.
Přestupem k Ferrari, nebo RB by tyhle vazby rozbil.

su rumors, ze sainz dostane len na 2025, coraz viac sa znovu sklonuje Audi akoze tlacenka cez starkeho Sainza, tak neviem co si o tom uz mysliet, akoze ja by som tam rad miesto neho videl albona, ale zaroven mam zo Sainza pocit, ze on ma na to byt leader, ale musi mat na to podporu od teamu, akoze kompletnu, a to mu moze ale aj nemusi priniest prave Audi, kedze Ferrari sa uz zjavne kompletne restrukturalizuje na Leclerca :smiley:

Já se řídil podle tohoto :grinning: že jede Ferrari na Charlese je jasný

hm tak to mame dost velky problem tympadom, lebo Carlito si chce uhryznut takisto velke susto :smiley:

Nemáme problém, Fred si musí uvědomit jednu věc, když se nejede o titul, tak nepreferovat. Když jo, tak sz v pozdější fázi MS

od zaciatku brat 1-2 je cesta

Jakože brát doubly v závodech je cesta? to asi je, ale ne pro Ferrari :stuck_out_tongue: