VIDEO: Ako zo seba Hamilton a Leclerc vytĺkali dušu | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 10:23

Nové technické pravidlá boli od prvého dňa terčom kritiky a nespokojnosti. V debate o budúcnosti F1 však FIA a Liberty Media predsa len začínajú získavať poriadne argumenty. Zhodou okolností za ne môžu poďakovať takmer výhradne Ferrari, ktoré v pretekoch dokáže vytočiť zábavu z nuly na sto rýchlejšie než ich cestné automobily.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229620/video-ako-zo-seba-hamilton-a-leclerc-vytlkali-dusu

Zatím to vypadá, že se poměr sil ve Ferrari oproti loňsku změnil. Tohle bylo jednoznačné Hamiltonovo vítězství v přímém souboji.

nádhera…dvaja piloti v plnom nasadení,bez zbytočných chýb a s veľkou mierou ohľaduplnosti aj majstrovstva…klobúk dole…:+1:

4 lajkov

Aký to rozdiel keď nie je v súboji Minimax

1 lajk

Vidim presne co som ocakaval. Tieto auta by mali vyhovovat pilotom, co preferuju silny zadok a nebudu vyhovovat pilotom co preferuju silny predok. Hamilton, Alonso(zatial to nemoze ukazat) by mali byt ti, ktorym to vyhovuje, Verstappen a Leclerc su skor na opacnom konci.

3 lajkov

Súhlas. + je vidno že Ham pomáhal s vývojom auta…

Minimax zatial rozhadzuje pastickami ze jeho to nebavi :joy:

Má to potenciál. Autá sú kratšie, ľahšie, užšie, menej náchylné na dirty air, a hlavne piloti majú k dispozícii elektriku aby si pripravili predbiehanie. Ferrari sa dnes vyznamenalo. Za mňa podobne aj skupina Max Esteban Pierre Oliver Franco. Tí mali tiež niekoľko kôl plných akcie. Tam to tiež bolo fair play až kým po pitstope Esteban netrafil Franca.

Toto si nie som isty, ci plati, nakolko jazdci zial casto nemaju pod svojou kontrolou vyuzivanie baterie a rekuperaciu tak, ako by chceli…
Mozno aj toto by stalo za zmenu a potom sa to bude dat “prezit” :slight_smile:

Suboje boli aj pekne, ale ak si pamatam spravne, spominany Pierre mal k tej fair-play iny nazor, ale to je viacmenej jedno.

Suhlasim v tomto:

Na tom sa da stavat aj do buducna, ale rozhodne nie na F1 zalozenej na nadradenosti softveru a manazovani baterie, uberani na rovinkach a znizovani vyznamu rychlosti v zakrutach, neskorych brzdach a celkovo jazde na limite (najma v Q je to tragikomicky pohlad).

Tento ferovy suboj bol zatial jediny higlight tejto sezony.

1 lajk