Viacero renomovaných zdrojov potvrdzuje: Júki Cunoda sa presúva do Red Bullu! | Magazín F1 - F1online.sk

2026 (najneskor 2027) je v Mercedese a Russell pojde do RB.

Druhy scenar je Max do Astonu a Fernando do dochodku alebo Stroll na tenisove kurty.

Nemyslim si, ze by skoncil takto skoro. Sice je este len v polovici, ale 8 titulov ho lakat musi a podla mna to aspon skusi az do generacie pravidiel 2029 ci kedy budu tie po 2026. Aj ked mu zivot na tom nestoji a nie je to typ, co by sa nahanal za rekordami, tak si myslim, ze sancu tomu da. :slight_smile:

https://www.youtube.com/shorts/6d3rlVoBCq8

To je nastavenie. Nenapada mi jediny pilot, ktory by bol schopny v takom veku dat takuto odpoved. :lion:

To je jedno. Ať si ten zoufalej tým dělá co chce.

Hlavne aby Cunoda nebyl premotivovanej.

Red Bull a Max sú problém prečo sa Lawsom nepresadil…monopost je úplne šitý pre Verstapena a druhý pilot nemá šancu prinášať výsledky

Tak na jednej strane to dáva logiku. Lebo napríklad taký Oliver Bearman sadol do monopostu a bojoval o prvú 10. Tak načo čakať…

1 Like

Sialenstvo.
Ked je lepsia sedacka v Bckovom teame ako A …
Yukiho Max znici, môze sa snazit kolko chce, bohuzial.

Dobry tah, ale hned mozu hladat niekoho dalsieho si myslim. Ked jeden bojuje o podium a druhy na uplnom konci je moc, ale neprekvapilo by ma, keby Tsunoda ledva dosiahne na hranicu prvej desiatky

tak to hadam nikto nerozporuje, redbullu ide len o to aby druhy jazdec zberal body a jazdil kompetitivne v top 8micke, co Checo nezvladal.
Kazdopadne tazka pozicia pre Jukiho, strasne by som bol zvedavy co by sa stalo, a co by redbull robil, keby teraz zajazdil 2 nasledujuce velke ceny podobne ako Lawson, mimo bodov, co je dost pravdepodobny scenar, ak sa im do buduceho tyzdna nepodari spravit auto torchu univerzalnejsim. Jedinu vyhodu ma ze lawson predviedol katastrofalne kvalifikacie a ked sa Juki kvalifikuje co len na 15 mieste mozu tvrdit ze urobili dobre, co je ale v realite nezmysel.

rb nepotrebuje jazdca, rb potrebuje zistit co robia posledne roky zle, ze s tym ich autom dokaze jazdit len verstappen

kym mali dominantne auto tak sa mohli upokojovat s tym, ze asi idu dobrou cestou ved maxo vsetkych drvi a tak je spravne to auto posuvat do extremu ktory vyhovuje len jemu
no lenze to sa zlomilo minuly rok, ked zrazu prisiel nahly prepad aj v pripade maxa a tiez mal casto problemy s tym autom

1 Like

v podstate nemaju co stratit, lawsona asi vyplacat nemusia a ak este dostanu nieco navyse od hondy tak aspon financne zarobia a cunoda uz horsie ako lawson jazdit nemoze :slight_smile:

len bude sranda ak aj cunoda bude tam kde doteraz lawson a lawson tam kde doteraz cunoda :slight_smile:
len vtedy nastane ta prava sranda pre nas a hlavybol pre redbullakov :slight_smile:

potom uz aby zistili, ze ako to vlastne je budu musiet maxa posadit do b-cka, ze ci aj tam bude vsetkych drvit, alebo je to len nejaka specialita ackoveho redbullu

1 Like

Jupí, můj oblíbený jezdec v nejsympatičtějším týmu.

To bude superzábava.

2 Likes

Lepsi cas si Yuki vybrat nemohl. Idealni stav. Pokud uspeje, bude za boha, pokud ne, je to definitivne autem.

Ten kluk se narodil na stastne planete.

1 Like

Něco se v RB děje. Rozdíl mezi Emilem a druhým jezdcem je tak velký, že by možná tým sbíral více bodů v sestavě Gasly - Tsunoda, než Verstappen - Tsunoda.
Myslím si totiž, že největší problém asi bude ve vozech, né v jezdcích.

Nemáš strach, že přesun do RB Yúkimu ublíží? Já ano.

Dostal příležitost a proto přeci všichni žijeme, ne?

2 Likes

V komente, kde som pisal, ze ho zlozi je rovno odpoved aj na tvoj koment. Myslel som dopredu.

Ale jó, to víš, že tohle povýšení Yúkimu moc přeji, ale riziko se mi zdá příliš velké.

Riziko čeho?
Bez přestupu by stejně po sezóně skončil.
Teď má aspon nějakou šanci se v F1 udržet.

2 Likes

Já už mám skoro strach, aby to nebyla jenom kachna. Tak moc mu to přeju :slight_smile: .

Kdyz uz nic tak bude co sledovat, zavod v Cine nemel moc drive, Red Bull se rozhodl nas bavit, i kdyz na ukor svych pilotu, to neni moc sporty.