Ako krásne si zhodil svojho kamaráta a označil jeho vzdelanie za “snadný spôsob ako získať titul bez významného uplatnenia”.
A keď som mu to pred časom napísal ja, tak sa zrútil.
Ako krásne si zhodil svojho kamaráta a označil jeho vzdelanie za “snadný spôsob ako získať titul bez významného uplatnenia”.
A keď som mu to pred časom napísal ja, tak sa zrútil.
Otočením otázky dostaneš otázku, prečo Lando minulý rok nevyhral titul, keď je to viac tímový šport a on mal najlepší tím (auto)?
Myslím, že jsem psal o sociálních oborech atd…
Písal si o tom, že jediné poriadne študijné odbory sú prírodné vedy a technika. A to Honzi teda nemá, aj keď v jednom záchvate si tu raz vymyslel, že vyštudoval ČVUT, ale to mu neuveril nikto.
Nezhadzuj ho tu ešte aj ty, veď si chudák chlapec naozaj ublíži. Všetci vieme, že je labilnejší a v tebe má pomyselný prístav, ktorý ho vždy podrží.
Jos a jeho denní aktivita: lhaní. Ocituj mi tu, kde jsem psal, že jsem měl studovat ČVUT. Neskutečný, jak dokážeš lhát, jen protože máš komplex
Tak trefil jsi Jose a jeho imaginární tituly, Bretnixe a tiMura, je jasný, že z toho mají křeč
Máš súkromný účet presne z toho dôvodu, aby to dokazovanie tvojich klamstiev bolo zložitejšie. Pár ľudí si to tu pamätá. Neviem, či v tej debate bol Bretnix, hapo alebo ježko, je to už dlhšia doba, ale bol si na smiech.
A teraz ti ešte aj tvoj najvernejší šplechne do xichtu, že máš zbytočné vzdelanie. To musí bolieť.
Můžeš vyhledávat, i když má někdo soukromí účet. Soukromí účet neblokuje vyhledávání na foru. Takže datovej analytik ani neví, jak funguje základní vyhledává, a k tomu lže o tom, kdo co psal?
Tak já vím, že si @spineIesssheep nepochopil, na to nemáš kapacitu. Řeč byla o sociálních studiích. Ale jistě, můžeš se zkusit hádat absolvente kurzu na LinkedIn
S imaginárnym titulom brať vyše “štvrť míče” je celkom pohodička, ja som spoko.
Ale ten tvoj komplex z toho vzdelania je strašný. Zmier sa s tým, že nie každému bolo nadelené toľko, aby vyštudoval najprestížnejšie obory a školy, bude ti potom lepšie, keď to prijmeš. Každý má iné silné stránky. Niekto je dobrý v technike, niekto dobrý v jazykoch a niekto dobrý blbeček.
Už víc nedokážeš řvát, že jsi zakomplexovanej?
Moja minútka s blbcom je nateraz na konci, skús niekoho iného.
Zase si dostal nálož, tak utíkáš, jak spráskanej pes. Jen běž a už se nevracej ty multi banovej odpade
Já beru 400 tisic týdně. A co jako?
Ale ty to bereš v librách, ne czk
Já beru pul melounu denně.
Tak samozřejmě, že v Librách. Hraju za Arsenal předstopera.
Přitom ekonomie je de facto také společenská věda, to ovečce nikdo nevysvětlil.
V podání některých “teorií” spíše šarlatánství.
Tvoje dedecku? To chce diazepam pod jazejcek
Ban by jsi pro me chtel, svazaku? A za co pak? Ze narozdil od clenu toho tveho kmene nepouzivam sprosta a vulgarni slova ani urazlive vulgarni gify?
Ja vim, vy byste me radi zablokovali za to, ze tu rikam pravdu. Inu vim ze se vam to nehodi, ale to se holt neda nic delat. Tvoje doba uz je nastesti pryc.
Vsiml jsem si ze tva nostalgie po casech minulych je dost velka, na to, ze se zda, ze si zijes vcelku dobre. A pak me napadlo. Ze ty jsi byl za dob minulych aparatcik? Priznej se.
Hosi musite si uvedomit, ze kdyz hodnotim vasi intelektualni kapacitu, tak to neni urazka, ale hodnotici soud, berouci v potaz hodnotu vasich tvrzeni, konzistenci ve vyrocich, jejich vnitrni logiku i logickou posloupnost a v neposledni rade vasi schopnost zformulovat souveti.
Nezlob se na zrcadlo, kdyz ti ukazuje jaky ve skutecnosti jsi.
Nabizim vam reflexi, at se muzete polepsit. Jsem vasim dobrodincem, prinasejicim vam prozreni. A vy to ne a ne ocenit.
Neocekavam ze by jsi byl schopen docist az sem, ale i tak ti preji hezky vecer.
Od lampasáka takové hodnocení sedí.
Pekne si ho vystenkroval.