Vettel: Vyzerá to tak, že o titul si to rozdajú Max a Lando | Magazín F1 - F1online.sk

Však jsem uznal, že F1 je skoro na chlup podobná fotbalu. :grin:

Myslel som pri pisani aj na teba :smiley:
Inak preco sa tolke roky vsetci pytaju, kedy uz pre Ferrari niekto ziska titul? Ked nejde o tim, ale jazdca… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale ako som pisal a vlastne povodne aj ty, neda sa to skatulkovat (a preto zbytocne “hadky”), hoci neskor si sa o to vlastne snazil :sweat_smile:

Hokej je týmový sport, je podobný fotbalu? Dejve, Dejve, že ty si nedáš říct

Ano, fotbal a hokej jsou v principu hodně podobné, liší se “detaily”.
F1 je principiálně úplně jinde.

3 Likes

Zcela nefilozoficky jsem rajče zařadil mezi rostliny a proto abych dodržel v přírodě rovnováhu, tak musím potrestat kousek masa. :yum:

1 Like

Znám lidi, kteří mají problém s češtinou, ale ne s logikou…
Nevím, proč se neustále chováš, jak učitelka češtiny na F1 foru. :thinking:

3 Likes

Zase to tvoje filozofování, nech toho už :smiley:

1 Like

Honza mě vždycky vyprovokuje :stuck_out_tongue:

1 Like

To je taky hlavní smysl jeho působení na tomto fóru. :wink:

3 Likes

Jo? Ty bereš naše konverzace jako provokace? :open_mouth:

1 Like

Cize vdaka (kvoli?) Honzovi si zmenil svoj povodny postoj. Je celkom sikovny teda :sweat_smile:

2 Likes

Nikoliv, mým hlavním smyslem je se tu bavit o F1, případně zajímavých tématech. Že jsi slabý jedinec, který má jiné cíle na F1 foru je naprosto jiná věc.

2 Likes

Pred dikvalifikáciou: Max P4
Po diskvalifikácii: Max P4
Naozaj to Maxovi zachránilo kožu.

Ale aj tak by som si tým nebol istý. Nikdy nevieš aké prekvapenie Ferrari pripraví.

Jsem fascinován intelektuální úrovní diskutujících tohto portálu (myslím to zcela vážně-bez ironie!) Co se filozofie týče, když se občas dostanu do stavu zhnusení se stavem dnešní společnosti a světa obecně-zabřednu na několik hodin do středověké filozofie, ale zpátky k F1 :slightly_smiling_face: Nejsem si pozicí Landa zcela jist. Jezdecky je snad pořád o trochu vyspělejší, než Piastri, ale co se týče psychické odolnosti má navrch Piastri a to může být rozhodující faktor. Navíc Maxe nelze podceňovat. Jestli je něco jistého, tak je to to, že v každém závodě bude jako buldog bojovat o maximální výsledek a navíc zcela jistě bude s využitím veškerého svěho nemalého vlivu nekompromisně tlačit na vývoj monopostu. Jsem so dost jistý, že Max nedovolí svému týmu rezignovat na vývoj monopostu (dle obvyklého vzoru Ferrari) Ač to tak nyní nevypadá-já nebudu překvapen, pokud Max nakonec získá titul č.5. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Především ten závěr je dobrý postřeh, který měl padnout už dříve. Max má na chod vlivu týmu značný vliv a de facto ta kritizovaná “orientace na jednoho pilota”, která ale zčásti vzniká z výkonnosti, jakou MV má, mu dává možnost tlačit na vývoj. Ono se už kdysi říkalo, že Ferrari by potřebovalo v sedačce někoho jako MV právě proto: Charles Leclerc je velmi kompetitivní pilot, ale spíše než aby funkčně tlačil na tým, je nucen budovat si pozici vůči druhému pilotovi. Tady má současný model Red Bullu výhodu, ostatně svou nespokojenost uměl dát MV najevo už loni.

1 Like

Tak proto se loni Red Bull propadl ve vykonnosti, už to dává smysl :slightly_smiling_face:

1 Like

Myslím, že každý pilot tlačí na to, aby tým vyvíjel. Ale to už na týmu, jak dokáže vyvíjet a pracovat s daty. Red Bull loni vývoj neměl nějaký extra, a pochybuju, že Max na ně netlačil, aby to napravili

1 Like

Cela debata ohledne vykonosti auta a vykonech Maxe ja zbytecna. Presne za tyden se dozvime jak to je.

Pokud Liam porazi Yukiho, jsou vyjadreni Marka zbytecna, auto RBR proste je pomalejsi nez auto VCRB.

Jen tak pro intelektualni elitu druheho kmene takovy dotaz. Uz jste vy mudrlanti nekdy slyseli o tom, ze by si fotbalista pri prestupu do jineho klubu v sezone, sebou vzal i body z puvodniho klubu? :rofl:

Ne delam si srandu, na nic se vam neptam, stejne tomu dotazu nerozumite. :grin::wink:

6 Likes

Včera si psal asi 3x, že to téma je vyčerpané, ale pořád ti to leží v hlavě? :thinking:

2 Likes

Ano, pokud fotbalista přestoupí, tak mu statistiky gólů a nahrávek zůstanou. Ale někdo, kdo si měří IQ ve své bublině by tohle měl vědět. Jinak tvoje arogance jen ukazuje na to čím scházíš

4 Likes