Vettel sa pridal k jazdcom: Náš šport nesmie stratiť svoju DNA | Magazín F1 - F1online.sk

Podstatou Formuly 1 je už od jej počiatku nájsť toho najrýchlejšieho, najtalentovanejšieho a najodvážnejšieho jazdca. V novej ére pravidiel to však už celkom neplatí. Podľa Sebastiana Vettela by si šampionát mal dať pozor, aby neprišiel o svoje srdce.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231866/vettel-sa-pridal-k-jazdcom-nas-sport-nesmie-stratit-svoju-dna

Super clanek, souhlas s Vetelem .. hezky receno .. jen s timto bych polemizoval :

Máme hľadať najrýchlejšieho jazdca v najrýchlejšom aute a on by mal vyhrať preteky,” podotkol štvornásobný šampión

Nazory sa lisia.
Ja ako 20+ rocny fanusik, stracam nadsenie.

3 lajkov

nie si sam :sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face:

1 lajk

Jen bych rád upozornil, že Sebastian Vettel právě v Londýně na maratonu zaběhl 2.59h…. To je absolutně neuvěřitelný výkon, klobouk dolů. Myslím, že nikdo z vás tady by to nedal pod dva dny…

A také samozřejmě padl milník 2h…

4 lajkov

Jirko, to nemůžeš furt fungovat “podle sebe soudím tebe”, ty se nejrychleji dovalíš k jídlu a i to trvá déle, než je zdrávo

1 lajk

Pokud můžu posoudit z aktuálnějších fotek, tak taky vypadá v dost dobré kondici. To když se vracel po covidu do kokpitu, tak měl chvíli slušné bříško :smile: .

3 lajkov

Vettel není jediný kdo se zabývá sportem i po ukončení své závodnické kariéry. Zrovna včera vyšel na oficiálních stránkách článek o pěti závodnících, kterým bolest svalů nebyla proti srsti.
Five Formula 1 drivers who have taken on extreme sporting challenges

2 lajkov

Všichni jsou frajeři, ovšem Alex ze všech největší. Neuvěřitelný příběh nezlomnosti a vůle. Zajímalo by mě, jak je na tom teď po posledním zranění. Co se mi podařilo dohledat, tak snad v r. 2021 psali, že byl propuštěný z nemocnice a rehabilituje doma. Na něm se ten osud opravdu vyřádil.

1 lajk

Vettel zaběhl maraton pod 3 hodiny, to je absolutně neuvěřitelný výkon. To by nikdo z vás nedal.

Jo.. a taky padl rekord samozřejmě pod 2 hodiny.

1 lajk

Zanardi je nejspíše etalonem co všechno se dá po těžkém úrazu s tělem provádět. Většina zdravých by určitě nezvládla ani zlomek toho Alex zvládal. Myslím, že jsem tady dával odkaz, že příští rok bude mít Alex 60.

Nedá mi, abych nepřipomenul Claye Regazzonniho, který se vydal s podobným postižením do Dakaru s naší Tatrou.

1 lajk

Jj, Claye si ten osud taky hledal a nechtěl si ho nechat vzít. A když to úplně nevyšlo na dráze, tak si ho nakonec našel na běžné silnici…

1 lajk

Claye jsem měl hodně rád po celou jeho kariéru. Do dnes Claye řadím mezi skutečné Mohykány motoristického sportu.
I ta osudová havárie má s Alexem hodně společného.

1 lajk

No jo, ne každý dokáže sjet Everest na aligátorovi, sdílet tiktok odkaz z profilu Jiří Pešta a tvrdit, že není Pešta nebo dostávat notifikace od lidí v ignor listu, když to web ani nedovoluje

1 lajk