Lenže Lando má len 2 polohy, obe sú extrém. Buď je brutálne sebavedomý, alebo sa verejne bičuje.
Ja nevravím, že pilot nemôže ukázať emócie či slabinu.
A áno titul nie je všetko, ale je u Landa ozaj nevidím nič čo by som zásadne vyzdvihla, prečo by som si myslela, že Oscara prevyšuje…ani z hľadiska tej osobnosti, že by ho ľudia mali o toľko radšej. Skôr už to mnohým lezie na nervy. Oscar na druhej strane si brutálne ide svoje, osobnosť určite ukazuje denno denne, ale nijak to nesúvisí s tým ako jazdí. A to je to teda určite väčší týpek.
Lando je pre mňa presne taký, ako potrebuje, aby bol za chutného, a podľa mňa aj to je pretvárka. Keď sme tu už dnes boli pri Tom, kto je a nie je falošný. Oscarovi jeho osobnosť verím, verím ju Charlesovi, verím ju Maxovi, Alexovi, verím to rookies.
Taký Kimi tiež má výraz jak mončiči a v Číne ukradol Landovi miesto víťaza DOD za hnedé kučierky, ale v aute si proste ide svoje a túto povahu potlačí. A keď treba tak pustí. Ollie ? Ten by mohol byť v časopise pre teenegerky, ale príde do auta a Ciao odpáli tam kohokoľvek. Isaak si tiež poplakal v Austrálii, ale následne sa toho proste nebál na trati.
A napríklad rozdiel medzi LN a GR je,že ten má možno zvláštny zmysel pre humor, možno to občas všetko prežíva až moc a do všetkého je zainteresovaný, na všetko povie názor a jeho osobnosť nesadne každému, ide si svoje, ale on sa o to aspoň ani nesnaží byť za každú cenu chutný a pasovať každému…
NEMÔŽE ťa mať každý rád, nie si čokoláda. (Brať ako prirovnanie) Ale Lando sa o to všemožne snaží nebyť kontroverzný alebo neobľúbený
Potom sú piloti čo sú takí nijakí ako Hulk, Stroll, Doohan…
Ale Landovi toto neverím o nič viac ako Lewisovi reči o Tom ako je super Grateful.