Vettel obľubuje hromadnú dopravu: Nie som však žiaden Roger Federer | Magazín F1 - F1online.sk

Až na občasnú špekuláciu o jeho možnom návrate sme v posledných mesiacoch o Sebastianovi Vettelovi nepočuli tak veľa. S rodinou si naďalej užíva život vo svojom švajčiarskom dome a do istej miery žije život normálneho človeka. To zahŕňa aj cestovanie verejnou dopravou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146829/vettel-oblubuje-hromadnu-dopravu-nie-som-vsak-ziaden-roger-federer

Je hrozny, co se z nej stalo. Z cloveka, kterej svyho casu donutil velky automobilky k slzam, se stala jen snehova vlocka. Ale aspon to vypada, ze neni tak velkej pokytec jak jiny ekoteroristi (treba hamilton).

2 Likes

na mna posobil vzdy ako sympatak

Tak Vettel kdyby dokázal vyhrát titul ve Ferrari v 17 nebo 18 tak si myslím že by se z něj aktivista nikdy nestal, prostě chtěl být vidět a na trati mu to nešlo tak musel přijít s něčím jiným, to stejný Lui dominoval v F1 a už o něm nebyla moc řeč (víc se řešil tehdy Max a hlavně Leclerc) tak musel všem začít cpát že je vegan a podobný nesmysli, ale největší šaškárna byla BLM. Je směšný vidět že jsou mezi námi i lidi co dokážou litovat zločince a vraha a dokonce kvůli němu dělat protestní akce, a pak brečet kvůli tomu že byli v dětsví šikanovaný :rofl: :rofl:

3 Likes

Prostě ‘Bring back the V12s’. :thinking: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Jest to tak :slight_smile: 1515

Nevim, jestli to sledujes, ale ted na twiteru bezi takovy video, kde nejaka cerna zenska mlati bilou holku, ktera je v kritickym stavu a s poskozenim mozku. Myslis, ze v australii hamilton poklekne s napisem white lives matter? Kde jsou vsichni ti aktivisti ted?

2 Likes

Názorná ukázka jak vypadá muž, nebo žena když vystoupí z hromadného dopravníku.

images

Radši se věnuju rodině než abych sledoval takovýhle věci :laughing:. Ale je pravda že kdyby to bylo naopak tak nás o tom média informují každý den, takhle sem to ani nikde nezaslechl. Lui nezaklekne protože oběti zločinu jsou podle něj jenom černí :grin: :grin:. Jinak mimo téma nejvíc mě pobavilo to jak zakladatelka BLM si koupila vilu v Hollywoodu nebo někde mezi těmi zlými bílými lidmi, asi i ona sama ví že mezi svými se nedá žít :rofl: :rofl: :rofl:. Teď mě vlastně napadlo proč Lui žije v Monaku a ne mezi svými když jsou ve všem lepší? :rofl: :rofl:

2 Likes

To delas dobre, je treba se venovat dulezitejsim vecem nez nejakym neandrtalcum. Nejhorsi je, ze takovy veci se dejou kazdej den a vzdycky me mrzi, ze uz neexistujou gulagy. Vsichni libtardi a aktivisti by si tam za podporu neceho takovyho zaslouzili zavrit.

2 Likes

Zabývat se politikou nebo něčím jiným co nemůžeš ovlivnit ti život jen ničí. Proto radši takovýhle věci nesleduji protože vím že mě to jen nase*e :laughing:

Tak ja to nesleduju nejak hodne, ale tohle me tam vyskocilo a fakt me to nasralo. Skoda, ze se to nedeje tem, co to podporujou.

1 Like

Uprimne, som asi najväčší hejter Lewisa, ale tento tvoj názor mi príde až moc zaslepený. Čo je to za logiku, že prečo žije v Monaku. V Monaku žije, pretože lebo je milionár a neplatia sa tam dane. Má ako milionár žiť niekde v Afrike v chudobe? On nikde netvrdí, že černosi a ich kultúra a vzdelanie sú dokonalé, iba sa ohraničuje voči nepráviu a agresii na príslušníkoch tejto rasy. Nebráni si bielych, pretože nie je biely. Bráni si niečo, čo sa ho “týka” a s čím má skúsenosti. Nemôže sa vyjadrovať v prospech každého, na kom bolo páchané neprávie, zvlášť nie na nejakych videách na twitteri či kde. Ľudia použivajte rozum preboha… toto je len samá nenávisť bez použitia nejakych normálnych argumentov. Preto naša spoločnosť vyzerá tak, ako vyzerá. Preto tu vládne smer, len najmä aby tu neboli čierni a teplí…

Mrzi, ze uz neexistuju gulagy? A ty si sa uz nacisto zblaznil? Tiez nemam rad Lewisa, ale tento tvoj nazor ma tak 5 IQ. Co keby si sa naozaj zamyslel nad spolocenskou situaciou na svete? Nad tym, ze podobne zmyslanie ludi v roku 1933 v Nemecku prihralo do karat istemu Adolfovi H.? A nad tym, ako sa to iste kludne moze stat v dnesnej spolocnosti? Aby tu tie gulagy este nakoniec ozaj neboli, to je to, co musime ako spolocnost dosiahnut.

Ekoterorista, pretoze chodi MHD, stara sa o vcela a vyjadruje sa v prospech ekologickemu zmyslaniu? Ekoterorista by bol, kebyze sa priputava k cestam alebo hadze farby na drahe obrazy.

1 Like

Hele v klidu, to byla nadsazka. Ja uz jsem proste na ty zeleny idioty alergickej, tak me to sere. Jinak ty vypatlance, ktery se lepi na cesty a blokujou provoz, bych do gulagu posilal mezi prvnima :slightly_smiling_face: