Vettel: Najstrašidelnejšie je, že Verstappen sa stále zlepšuje | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull má vo svojej histórii dvoch majstrov sveta – Sebastiana Vettela a Maxa Verstappena. Holandský pretekár sa v istom zmysle stal aj nástupcom nemeckého pretekára v tíme. Samozrejme, priamym nástupcom bol Daniil Kvjat, ale keď ho Red Bull po niečo vyše roku vymenil, začala éra Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223841/vettel-najstrasidelnejsie-je-ze-verstappen-sa-stale-zlepsuje

Vettelovi uz nadobro preskocilo.

ano videli sme ako sa zlepsuje
kral dazda sa roztoci po restarte :slight_smile: keby sa to stane novacikovi tak si zneho mesiace utahuju, ale ked sa to stane kralovi dazda tak sa to povazuje za jeho zlepsovanie
tak isto v subojoch sa zlepsuje, uz nejazdi stylom “uhni idem ja” ale stylom “tak a teraz do teba zamerne narazim”
ano je to urcity osobity styl zlepsovania :slight_smile:

Emil se zlepsuje kazdym coulem, i v pristupu k souperum, naposledy jim to natrel kdyz zustal doma lezet s rymickou a nesel na zaverecny ceremonial, zacinam verit ze Vettel se vrati a vsechny porazi.

…no čo nevidieť to začne, tak to posúdime,:hugs::racing_car:

Tak tak Vettel ma pravdu :+1: akurat tunajsi exoti to vidia inak :joy:

Ako sa zlepsuje ? Ved predosly rok ziskal titul v tretom najrychlejsom monoposte a tento rom mal raz druhy, ku koncu prvy top monopost a titul neziskal.
Ak pride prepad s motormi ford a byde musiet bojovat niekde na hranici top10 potom uvidime, ako sa zlepsil. Lebo ja stale tvrdim, ze jeho vnutorny klud zalezi vzdy iba od toho, ci ma dobry monopost, alebo nie. Akonahle ho superi dobiehaju v monoposte do vysielacky nadava na monopost. Mozno sa este par krat na trati stretnu s Oconom.

Tak jak vydim sami zufalci co sa tu vyjadřuji dámo Expert zufalcou akurát :slight_smile: Śaskovia zufali čo su schopny vyprodukavoať zo svojho potenciálu tak akurát měsíčně 1500€ a to už určitě přeháním vy klobasky sprostě Ved mu nesaháte po stolice co vypustí Je to momentálně nejlepší pilot bez debaty vy Zúfalci co ■■■■■ dosáhli Šťastné a Veselé lebo bohaté sze pochybuji že Měli :rofl:On za to jo :rofl:

To vypada spatne.