“Veterán” Lawson: Štartoval posledný, bodoval a na Péreza stratil 11 sekúnd | Magazín F1 - F1online.sk

Liam Lawson sa po ročnej pauze vrátil do kolotoča Formuly 1 vo veľkom štýle. Úvodné preteky mali mať skôr aklimatizačný charakter, no mladý Novozélanďan okamžite udrel plnou silou. S konečným deviatym miestom je spokojný on aj celý Red Bull, azda s výnimkou Sergia Péreza.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175667/veteran-lawson-startoval-posledny-bodoval-a-na-pereza-stratil-11-sekund

Peréza nemôžu vyhodiť, vykvákal by všetky “triky” RBullu :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Presne tak a hlavne to bajne spojenie redbull + fia :+1::ok_hand:

5 Likes

Tento mladík ma prekvapuje čoraz viac a viac. Teším sa na ďalšie veľké ceny. V juniorských kategóriach ho nikto nepovažoval za nejaký supertalent, ale F1 zvláda zatiaľ bravúrne. :+1:

keby riciardo takto nakladal cunodovi a zavaral perezovi, tak je davno zase v redbule s velkou slavou. dufam ze to lawson v mexiku potvrdi a pojde hore.

2 Likes

Ukazuje se jenom, že RB nemá tak špatné auto.

1 Like

Liam pokračuje v tom, čo začal minulý rok. Škoda, že mu vyhorený Ricci zaberal miesto. A pre cunodu prichádza asi krutá realita rovnako ako pre Albona

5 Likes

Totéž platí o Colapintovi a koneckonců o Bearmanovi. Kolik asi takových ještě v nižších sériích jezdí a co nám to říká o současném jezdeckém obsazení F1?

4 Likes

Uvidíme, jak mu to půjde dále, ale souhlasím, měli si ho piplat hned a ne sázet na čím dál křečovitějšího Ricciarda.

1 Like

Za mňa mal aj trochu šťastia lebo naskočil do kolotoča F1 vo veľkej cene kde im šlapalo auto a šlapal aj samotný Redbull. Keby nastúpil pár pretekov dozadu kde mal nad RB prevahu aj Alpin nevyzeralo by to tak. Ale to ako sa dostal pred Tsunodu mi hlava neberie, to isté aj Colapinto. Ale určite to bude chcieť viac podobných výkonov kým sa ukáže čo a ako s ním ďalej.

A proto Checo při odchodu vyfasuje vysokou funkci, number 2 hned po Sulayemovi. :face_with_raised_eyebrow:

Počítám, že tohle jinak dopadnout nemůže.

Haters Red Bullu se mnou budou jistě souhlasit.

1 Like

Napríklad to, ako vytvoriť fejkové printscreeny z WhatsAppu na potopenie Hornera. Nech potom fanúšikovia majú čo riešiť takéto Spice aférky. Popri tom samozrejme zostať v realite. Hádam by tu nikto nepísal vymyslené príbehy na základe toho, že jedna pani povedala. Napríklad o obťažovaní, mini DRS, porušení parc ferme, DAS, Helmutových gombíkoch, flexibilných krídlach, atď.

4 Likes

Na to potrebujete Pereza? Ved chytraci na tomto fore na cele s Hogrikom, Situsom a Puffom vam povedia vsetko co RBR robi, vy uz len ako ovecky poprikyvujte a je to :blush:

5 Likes

Nevšimol som si, že by som prikivoval niekomu. A ovečka ? To je v dnešnej dobe škatuľkovanie ľudí čo majú iný názor ?
Tak isto si ty ovca, že im to predstavenie žerieš nie ?
Ale človek s takým nickom asi nemá moc času premýšľať o tom čo píše. :lying_face:

Neviem co mas s mojim nickom, ten nick som si zakladal ked som mal asi 12 rokov na F1.sk a ked som prechadzal z F1.sk, tak som si nechal ten isty, kedze sem kopa ludi odtial presla, nepotreboval som sa schovavat za iny. Ja nepotrebujem 4 nicky ako ty alebo si kazdu chvilu kvoli banu zakladat druhy.

Navyse, s tvojim nickom by som akurat tak drzal hubu :neutral_face: dost jasne to ukazuje odkial pramenia tvoje komplexy

3 Likes

Ale notuješ si tu s borcama co mají od 3 účtů až po 8 účtů. Už si konečně založte ten cirkus :slightly_smiling_face:

Ta kvalda byla luxusní a ten závod velice dobrý. Dobrý návrat do F1 a v boji o sedačku v RedBullu strhl pozornost jen na sebe.

1 Like

Liam pekný pretek…:+1:. Takže budúci rok bude v RB alebo v Red Bull-e?
Však nech Pereza dajú do RB, Lawsova k Maxovi a je to.
Perez zostane v rodine Red Bull aj s jeho peniazmi a marketingovou hodnotou na latino trhoch.
Keď má taký komerčný výtlak aj keď je v Red Bull-e na smiech, tak ho bude mať aj keď bude v RB… Však Perez už nemá veľkú budúcnosť v F1. Kariéru môže dokrúžiť aj v RB…
A všetci budú spokojní…

Raptor je tuším stíhačka. A kedže je stíhačka sakra rýchla, myslel som to z toho pohľadu, že to čo si napísal o koment vyššie si asi veľmi nepremyslel, kedže si tu písal bludy o prikivovaní ovečiek.
Je smutné, že tu treba niekomu vysvetľovať pointu, hlavne ak sám píše o druhých, že sú ovce :man_facepalming: