Verstappenovi už ušiel vlak, hodnotí jeho majstrovské šance Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

V padoku sa veľmi často spomína fráza, že Maxa Verstappena netreba nikdy odpisovať. Pri pohľade do kalendára a na priebežné poradie šampionátu však už aj podľa Verstappenovho veľkého fanúšika Tota Wolffa sa treba pozrieť pravde do očí a uznať, že titul získa jeden z jazdcov McLarenu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/219986/verstappenovi-uz-usiel-vlak-hodnoti-jeho-majstrovske-sance-wolff

Krátce, svižně, přesně. To bude panečku šéf. :grin:

No to clovek nemusi byt zrovna Einstein aby si vedel zratat ze 49 bodova strata 3 GP do konca je tak velka, ze Norris by pravdepodobne skoncil pred Verstappenom aj keby do konca sezony uz na preteky nenastupil.

2 Likes

No upřímně Totovo hodnocení Maxových šancí na titul mě ani tak nezajímá. Tam je to jak píšeš. Mě jen zajímá jak Toto hodnotí své piloty v kontextu toho jak hodnotí Maxe. :grinning:

Oscar a Lando meli letos mnohem vyssi bodovy naskok nad Emilem nez aktualne, uz tam bylo jasne ze nema sanci, ale nezijeme v dobe pred koncem sveta, zvanilove a snilci maji moznost stavet si online vzdusne zamky, Marko, Emil, modra parta s tabulkou mozneho zisku titulu pod polstarem a nesmyslnymi prohlasenimi typu " do konce sezony musim vyhrat vsechno ". Kdyz to clovek secte a podtrhne, nahani to az strach :woman_with_turban:

Ale tak pojdme to sledovat az do konce, ma to sve kouzlo, mozna se jeste neco stane a ja budu bohac a nebudu muset do konce zivota pracovat.

Bobe prajem si aby si stále chodil do práce ako slušný človek :smiley: :v:

2 Likes

Me moje prace strasne bavi, asi bych ji stejne delal dal, ale rozumim :wink:

1 Like

v podstate jedine co toto teraz moze spravit je, ze mclareny ukolisa do falosnej istoty, aby im mohol cely rok vytahovat na oci, ze aky naskor stratili, alebo takmer stratili.

Tak ako som pisal ze rok 2007 sa môze zopakovat, tak si spomenme na 1983 …
V Las Vegas staci aby sa oba McLareny zrazili a Max vyhrá …

Stat se muze vsechno a ja pak budu za hlupaka.

Nerada, ale musím s vlkom súhlasiť. Lando to už doklepe

2 Likes

rovnako sa moze zrazit maxo s niekym a norris vyhra a je vymalovane

1 Like

Presne tak a preto mame tento sport tak radi :slight_smile:

Stale to bude 24 bodov na Norrisa… a Norrisovi bude stacit koncit 3. a stale vyhra… to by musel vypadnut 2x takto v nasledujucich 2 pretekoch, Piastri 1x a Max vzdy vyhrat aby to bolo otvorene a to mi z 3. pretekov pride nepravdepodobne, ale mozne je vsetko…

Nebo se srazi Lando a Emil a Oscar vezme titul :sweat_smile:

aj to je moznost, to len maxikovci si myslia, ze nieco nepredvidatelne sa stane kazdemu len nie maxikovi

1 Like