To souhlasím. Taky bych nepokutoval všechny stejně. Lidem s horším vozem bych dával vyšší pokuty než těm, kteří mají vůz lepší.
Jet 100km/h ve Felicii není to samé jako jet 100km/h v nějakým novým superbu.
To souhlasím. Taky bych nepokutoval všechny stejně. Lidem s horším vozem bych dával vyšší pokuty než těm, kteří mají vůz lepší.
Jet 100km/h ve Felicii není to samé jako jet 100km/h v nějakým novým superbu.
Tak za tuhle provokačku Ti musím dát srdíčko, málem jsem přišla o odpolední kafe i monitor najednou !
Tady jde o boj pracující třídy proti kapitalistům, zase si to špatně pochopil
No, ale já to myslel vážně.
Vem si, že pojedeš 60 po městě s Feldou a s nějakým novým drahým autem, které má 1000 systémů.
S Feldou nejsi schopna adekvátně zastavit nebo se rychle vyhnout překážce.
S novým autem zabrzdiš na “metru”. Možná to auto začne brzdit ještě dřív než zareaguje řidič.
Proč by měl ten s tím lepším autem platit větší pokutu, když je vlastně jeho jízda několikrát bezpečnější?
Líbí se mi nový spirit ježka
Hele, já myslím, že jsi to napoprvé napsal dokonale. Na tom není co víc vysvětlovat .
Vsimni si, kto ma 2x win
Porážený musíš uklidňovat tím, že jim budeš lhát o tom, že vyhráli?
vidim, ze zas mi to vyslo
kamo naco take veci vobec pises … co tym dosiahnes? ponizit uzivatela? zosmiesnit? poh0nit si na tom, ze si lepsi? pytam sa normalne
aky je tvoj umysel za tymto?
Uz chapem preco fandis astonu copapaste copypaste copypaste
A já vím, proč fandíš Ferrari, protože fér cestou nikdy nevyhraješ
Chudak schumi
Copy paste a furt si h0ní na Alonsovi.
ten sa furt len vyhovara na nieco … uplny Leclerc
Nie je to ten Herbert, ktorým ste argumentovali pod iným článkom proti Maxovi?
Alzaci Alzaci, ťažký kŕč, už si bez hanby se.riete do huby obaja a tak amatérsky ako nikdy.
Uplne suhlasim čo píšeš ale to neplati na prasa Verstapena ! A to je ten podstatný rozdiel. On tie prasačiny robi naschvál. A ak mi chceš tvrdiť opak tak niečo podstatné si prehliadol…
Ty si slepy jak ten tvoj prasiak Maxo… Co urobil ten Crash po kolízií ? Blokoval Norisa ! Zaslepenec… Otvor oči ty inteligent ! Kolizie su normalne ale Crash je vymetene prasa…
Další příspěvek, co si vůbec nepochopil.