Verstappenovi sme nemohli udeliť tvrdší trest, hovorí komisár Johnny Herbert | Magazín F1 - F1online.sk

To souhlasím. Taky bych nepokutoval všechny stejně. Lidem s horším vozem bych dával vyšší pokuty než těm, kteří mají vůz lepší.

Jet 100km/h ve Felicii není to samé jako jet 100km/h v nějakým novým superbu.

3 Likes

Tak za tuhle provokačku Ti musím dát srdíčko, málem jsem přišla o odpolední kafe i monitor najednou :smile: !

2 Likes

Tady jde o boj pracující třídy proti kapitalistům, zase si to špatně pochopil

No, ale já to myslel vážně.
Vem si, že pojedeš 60 po městě s Feldou a s nějakým novým drahým autem, které má 1000 systémů.

S Feldou nejsi schopna adekvátně zastavit nebo se rychle vyhnout překážce.

S novým autem zabrzdiš na “metru”. Možná to auto začne brzdit ještě dřív než zareaguje řidič.

Proč by měl ten s tím lepším autem platit větší pokutu, když je vlastně jeho jízda několikrát bezpečnější?

1 Like

Líbí se mi nový spirit ježka :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Hele, já myslím, že jsi to napoprvé napsal dokonale. Na tom není co víc vysvětlovat :smile: .

1 Like

Vsimni si, kto ma 2x win :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Porážený musíš uklidňovat tím, že jim budeš lhát o tom, že vyhráli?

vidim, ze zas mi to vyslo :grin:

2 Likes

kamo naco take veci vobec pises … co tym dosiahnes? ponizit uzivatela? zosmiesnit? poh0nit si na tom, ze si lepsi? pytam sa normalne

aky je tvoj umysel za tymto?

Uz chapem preco fandis astonu :smile: copapaste copypaste copypaste

4 Likes

A já vím, proč fandíš Ferrari, protože fér cestou nikdy nevyhraješ :smiley:

Chudak schumi :disappointed:

Copy paste a furt si h0ní na Alonsovi. :sweat_smile:

1 Like

Ježku Ježku, ty si nedáš prostě pokoj

1 Like

ten sa furt len vyhovara na nieco … uplny Leclerc

Nie je to ten Herbert, ktorým ste argumentovali pod iným článkom proti Maxovi?

Alzaci Alzaci, ťažký kŕč, už si bez hanby se.riete do huby obaja a tak amatérsky ako nikdy. :poop:

1 Like

Uplne suhlasim čo píšeš ale to neplati na prasa Verstapena ! A to je ten podstatný rozdiel. On tie prasačiny robi naschvál. A ak mi chceš tvrdiť opak tak niečo podstatné si prehliadol…

Ty si slepy jak ten tvoj prasiak Maxo… Co urobil ten Crash po kolízií ? Blokoval Norisa ! Zaslepenec… Otvor oči ty inteligent ! Kolizie su normalne ale Crash je vymetene prasa…

Další příspěvek, co si vůbec nepochopil.