Verstappenovi nebudú chýbať súčasné autá: Moja chrbtica je na kašu | Magazín F1 - F1online.sk

Nezainteresovanému divákovi sa môže zdať, že Formula 1 ani nie je šport, piloti len sedia v kokpitoch a točia volantom. Opak je pravdou. Jazdci Formuly 1 patria k najlepšie trénovaným športovcom na svete a počas jazdy dostávajú zabrať viac ako mnohí ich kolegovia z iných odvetví. Max Verstappen prezradil, že sa na jeho zdraví podpisuje aj súčasná generácia áut.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221111/verstappenovi-nebudu-chybat-sucasne-auta-moja-chrbtica-je-na-kasu

No toto. A ja som si myslel, že plačko je len Hamilton. A nakonec sa sťažuje aj Verstappen. To tu nikto nič negarantuje?

5 Likes

cudujem sa ze nespravili nejaku mini verziu sukni - skirts po boku monopostov.

prudenie pod monopostom by sa uzavrelo bez ohladu na vysku (ok s mensim ohladom na vysku) a tym padom by nerozhodovali desatiny milimetrov, doska by mohla ist vyssie a nebuchali by sa o zem.

byt na cele jazdeckej asociacie, tak na to tlacim od niektorej z novych sezon. na tomto by sa urcite zhodli ako jazdci.

1 Like

Ta auta byla stvorena k poskakovani, co cekat od jakehosi nedokonaleho, polovicateho ground efektu, jsem zvedavej pristi rok, podlahy nebudou komplet placate, ale vypada to o neco lepe.

1 Like

Chrbatik a nozicky ho bolia ? Ha ha ha… Niekto tu hral tvrdaka a teraz ma chrbatik na kašu ? :rofl: nie to on isto nepovedal to bol placko Hamilton. To je take krasne ako sa Maxo priznal fanusikom a takto im to flusnul do oci. Pravdu ktoru nevideli a smiali sa z bolesti druhych. Pekna rana pre Maxo fans.:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Zas citas len nadpisy

2 Likes

skirts nezmysel, bol by to navrat 40 rokov dozadu …
dnes sme dalej, vieme boky uzavriet inak a to povazujem za frajerinu.
inak, vies ktore auto malo ako prve vacsi pritlak ako skirts auta z 80 rokov ?
Red Bull 2010.

Skirts byly extra nebezpecne, pri naruseni efektu pod vozem auto letelo z trate, predstav si to jako autodrahu, takovou to melo silu.

Nebyl to typicky ground effect, to ti rekne kazdy designer, alespon v porovnani s tim puvodnim se skirts. Ani podlaha nemela tvar obraceneho kridla. Bliz to melo k Venturiho efektu.

1 Like

Makksie nastavenie buducu sezonu. Predpovedam brutalne poskakovanie aut jak minule. F1 technici su nepoucitelni.

Unikle video noveho motoru Red Bull. Pozor nic pro slabsi povahy.

Nedivim se ze na druhou sedacku nikoho nemaji, kazdy se tam boji hmmm…

Keby som pisal podla nadpisu tak by som nevedel zo ho bolia aj nožičky. :rofl::rofl: Ale nejak ti to nedoslo. Stava sa. Nabuduce citaj co pisem. :kissing_heart: