Na Nordschleife sa uskutočnil vskutku vzrušujúci víkend. Miestami to vyzeralo, akoby sa medzi nás vrátilo motoristické nadšenie; mali sme pocit, že všetci opäť milujú tento najúžasnejší šport. Aj keď to pre Maxa Verstappena neskončilo víťazstvom, fanúšikovia po víkende na nádhernom okruhu prekypovali emóciami.
Vcera jsem znova koukal na onboard z nocniho stintu Maxe…. Nadhera. Ty zabery kdyz zapadalo slunce, fandove okolo, svitani na trati…. Velice prijemne prekvapeni pro me samotneho a to ceho jsem se bal nejvice ( pomalych aut) bylo to nejlepsi koreni daneho prenosu( neustale predjizdeni, non stop akce..).
Ty si vazne chory na hlavu!!! normalne tvoja nevrazivost voci maxovi je uz na diagnozu kamarade!!! nemozes prekusnut ze black pantera porazil a ten je odvtedy jedine len vodonosic nic viac cakam kedy ferrari pochopi ze za tie prachy tam moze jazdit hoc kto a tie komentare o teplych to nestoji ani koment !!!
Naco tu reagujete na toho d.e.m.e.n.t.a.? Nechajte ho nech si napise co chce,nech si ulavi…toto je presne jeho zivot…napise stupidnost, z 99% nejaky ragebait na Verstappena a potom sa tesi, kolko ludi nastval…a mp1 k nemu do partie
Tam nejde len o Verstappena, aj ked priznavam,ze som pozeral kvoli nemu…cela ta akcia bola naozaj pre nadsencov a bol som prekvapeny z celej atmosfery…na zaciatku divaci mavajuci pilotom na trati, na trati sa casto nieco dialo a cele mi to prislo ako pure racing…tato F1 mi pride presne ako instagram, taka nalestena bieda a pozlatko, stroj na peniaze…z tejto 24 hodinovky mal clovek super pocit…a tie zabery v noci alebo oproti slnku,to bolo neskutocne na tejto trati fakt zazitok a respekt vsetkym jazdcom
Je nas tady mnohem vic, vic nez vas, vas kterym dokonale svihlo z neschopnosti Ferrari, vy romantici zabery zapadajiciho slunce, na monitoru…Emil s vlajici bilou salou kolem krku, vlasy nacechrane vetrem…
To je nejaka vojna “my” vs “oni”? alebo mas 5 rokov a si na pieskovisku? Ale naaas jee viaaac to je uroven, ako deti v skolke Kludne si piste co chcete…ak ti to pomoze a ulavi sa ti, som s tebou a drzim ti palce
Ano. Zapnul jsem to s klukem a rikam mu, koukneme na start a pak to vypneme. Po 4 hodinach jsem se pristihl ze na to se synem porad koukame a ze bychom meli neco delat. Ale co. . Byla sobota, u nas prselo a tak jsme se na to koukali s prestavkama skoro az do konce Bavilo me to jak se porad neco delo. Moznost na youtube si prepinat nekolik prenosu/ komentaru a neco se dozvedet. Fakt jsem byl prekvapeny ze vytrvalostni zavod me udrzi dele nez 2 hodinova F1…. Priznam se, ze Max neMax tomu dam sanci i pristi rok
Nurburgring vynika oproti Lemans extremni narocnosti a rozmanitosti trati. Ma 2x vice zatacek je 2x delsi a neustale prevyseni oproti temer ploche Lemans, nepocitaje rozmanitost monopostu a jejich rozdilnou rychlost , ktera z jizdy dela “sachy” v 240km. Svodidla namisto unikovych zon, ne jako v v Lemans. 140 aut oproti 60ti…. Dane okruhy jsou neporovnatelne a tudiz i zazitek z jizdy na nich.
Preji si, aby i Alo vyzkousel zavod na ni a pak verim ze pri porovnani Alo v zelem pekle a na Lemans dokazes vychutnat ten rozdil i ty ..