Taky nechápu, že musíš hned někoho označovat za dezolata.
Zakazana ficurka s brzdenim a zrazu ma Maxo problem zatačat. A cele aero prisposobene tej fičure. Ktora im mega ovplivnila dominanciu. Maximalku a aj problem v zakrutach. Takze dostali po prstoch.
Jaky vliv ma asimetricke brzdeni v RB na to , ze MCL tym , ktery na zacatku sezony bojoval s Williamsem najednou dava pul minuty druhemu ? Neprijde tady nikomu divne,jak se MCL “zazracne zlepsil” oproti VSEM v poli? … ne … hlavne ze RB nevyhrava … ze tady neco smdri je jedno … klasicka ceska povaha .
na zaciatku sezony ale 2023
Neres … jak uz jsem psal … tady vsichni resi RB, ale nikdo neresi jak MCL, ktery byl az 4-5 tym na zacatku sezony , zazracne dava pul minuty vsem . …
V PK ale vede RB už pouze 30 bodů a do konce sezóny je ještě pořádně daleko.
vsak jasne, ja sa smeje na Eiselem
Eisele se ještě culí, ale už i Helmutovi začíná být ouzko.
Tak Mcl vyvíjal auto bez tej ficurky takze to maju lepsie spravene. V RB bez toho musia prekopat cele auto. A rovnako tak Mercedes. Keby to Lewis v kvalifikacii neposerie mozno by bojoval o pódium. A mozno casom sa pride na nejaku ficurku MCL. Ale dufam ze nie pretoze RB ju isto pouzival velmi dlho ak nie od zavedenia tychto pravidiel. Nemohli byt tak rychly v zakrutach a zaroven na rovinkach.
mnohi fanusikovia Redbullu po predstaveni auta, ktore sa napadne podobalo na minulorocny mercedes dostalo taku zvlastnu nedobru predtuchu, ktora sa aj zacala naplnat…
To jsou ti samí jak se smáli, že Newey opravil Mercedes, a natřel jim to, když všechny první závody drtili?
Nebo ti samí záznamu, kteří se mi smáli po Bahrajnu smáli, když jsem tam viděl zhoršení? A bylo mi receno, že jen Verstappen šetřil motor a jezdil okružní jízdu?
No, já jim říkal “kluci nerouhejte se, nic netrvá věčně?”
To jsou moje příspěvky! Mami, jsem v televizi
Však je potřeba připomínat, jak si naivně doufal v dominanci RBR😛
Co trepeš, však tam doslova píšu, že RB nevyhraje všechny závody. Už dávno jsem vyhrál sázku
Však tam píšeš o odvážné tezi ty třepateli
Jedinej Puff může do tohohle rejpat, ten měl zase pravdu.
Naopak nějací fanoušci zeleného týmu na začátku sezony kolabovali s nadvlády RB
A ty si dělej z (s) někoho srandu