Verstappenova rebélia sa nekončí ani po jesennej pauze | Magazín F1 - F1online.sk

Za nami je takmer mesačná jesenná prestávka, a teda dostatočný priestor na to, aby ochladli emócie a obe strany v spore o slovník jazdcov si podali ruky. To sa však nestalo. Max Verstappen dal vo štvrtok najavo, že jeho bojkot tlačových konferencií FIA sa neskončil.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174798/verstappenova-rebelia-sa-nekonci-ani-po-jesennej-pauze

Az na to ze somara z toho dela VER, staci prestat na tiskovce fuckovat :sneezing_face:

2 Likes

On to má teraz ťažké. Doteraz jazdil priemerne, navyše s nepovolenou výhodou a auto sa mu aj tak zle ovládalo. Súperi ho dobiehajú a jazdia navyše lepšie. Čo už mu len iné zostáva ako fuckovať pri každom otvorení úst?

1 Like

Nevim jak muze mit nekdo takovy fanousky.

Svet je pestrý a život tiež. Každý si vyberie to, čo mu je blízke a sa mu páči. A práve pre to nikoho preto neodsudzujem. Však nakoniec to vidno aj tu na fóre.

Ahoj, ja som fanusik Verstappena. Kedze som velky fanusik sportu, fandim mu ako sportovcovi. Pozeram sa na jeho sportovy vykon. Samozrejme nepaci sa mi ked na trati strati hlavu a posiela stiplave vysielacky, typicky priklad Madarsko, som iny clovek, takze by som sa spraval asi inac, ale jeho spravanie nie je vec, ktora mna zaujima, aby som mu fandil. Napisem ti moj nazor na priklade Verstappena, ale plati vo vseobecnosti pre vsetkych sportovcoch, ale aj inych ludoch, ze ludia ho sudia podla spravania na trati si potom vytvoria obraz aky je clovek, ale v skutocnosti nevieme aky clovek, pretoze formula je iba mala cast jeho zivota. Preto nesudim a neriesim jeho spravanie.

Uplne jednoduse. Ne kazdej ma rad diktat, kterej dostavame my nebo oni jako profi sportovci. Verstappen si s tim nedela hlavu, co na srdci to na jazyku. Kdyby se takhle chovala alespon polovina populace, tak se vsem zije lip. Vsichni dnes jsou mekky a ublizeny jen z toho, ze se jim rekne ,ne" nebo jsou odmitnuti.

2 Likes

Krasna uvaha. Byl jsi nekdy ve sportu nejlepsi na svete? Pripadne radil se mezi top 20, co jsou nejlepsi? Tohle jsou jenom kecy a vymesky lidi, co vrcholove neprorazili nebo se tam nikdy ani nepriblizili.

1 Like

Ahoj, nebol som najlepsi na svete vo sporte, to by sa pravdepodobne poznal. Ale nechapem co si tym chcel povedat?

Ale problem je jeho mluva na tiskovkach, ne behem zavodu.

V zavode se VER projevuje jinak, vime jak, nikdo te neodsuzuje ale pises ze fandis sportu, tak nerozumim, VER nechape co je sport.

Je to jednoduché. Pred tlačovkou, kde bude aj Verstappen, TV spoločnosti umiestnia na monitor výstrahu, po starom “hviezičku”, čím označia tlačovku ako program nevhodný pre deti a diváci mladší ako 15 rokov ako vravela TV hlásateľka Marta Skarlandtová: "Milé deti, tento program je nevhodný pre deti, takže rýchlo umyť zuby, vycikať a spať. :wink: Či? Čo má FIA robiť, však je sloboda prejavu.

1 Like

Dobre to dela chlapec. Jak se rika mluviti stribro, mlceti zlato.
Jen tak dal.

2 Likes

Neni potreba, dostal prospesne prace :sweat_smile:

po tatkovi, na koko.a

Problem bolo jeho vyjadrenie f****d na tlacovke. Ale to je jedno, potrestali ho, co je podla mna trochu prehnane, ale ved, on ma pravo to odpovedat ako chce predsa.

Myslim, ze pred trestem bylo upozorneni, nevim neni potreba fuckovat na tiskovce, proc.

Ok, osobne vulgarne vyrazy nepouzivam, ale tvarime sa tu, ako keby to nerobila velka cast populacie uplne bezne. Nestacilo upozornenie?

Co vim tak dostal upozorneni, pak prisel trest. Ted vyhral Q a zase vsechno zalite sluncem bez mracku, vzorny a tak, dostane nalozene a zase budeme muset poslouchat a sledovat male sproste decko, sorry tohle divadlo neuvidis ani v motokarach.