Verstappenov pretekový dištanc môže odhaliť pravdu o monoposte Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

To je zajímavé, měl bych si ho nechat změřit, mám totiž pořád pocit, že je něco, co mě nutí neustále dělat nesmysly, bojuju s tím marně.

Možná to bude právě ten negativní účinek tst…
Přítelkyně tvrdí, že jsem se zasekl v pubertě, to by dávalo smysl.
:grinning:

Dobrá, dám na Tvoji radu a nebudu nic zjišťovat.
Alespoň ušetřím na dobrý oběd :+1:.

1 Like

Není zač. Mohl sis všimnout, že na neužitečné filozofování mě užije :smile: . Ale musím vás tady nechat, budu až večer a podívám se, co všechno se stalo a co jste tady vymysleli :smile: .

1 Like

Děkuju, Situsi, moc děkuju.
Krásně jsi to shrnul, vážím si toho, že nad mými příspěvky přemýšlíš a správně si je interpretuješ.
Všechno je absolutní pravda, jen s těmi ženami to úplně nesedí. Obecně s nimi mívám lepší vztahy než s muži, takže bys to měl ještě zanalyzovat víc do hloubky.

Každopádně vaše neustálá chvála mě uvádí do rozpaků, už jsem to tu jednou psal, že je to zbytečné, já vím, že jsem téměř dokonalý a ostatní to vůbec nezajímá.

4 Likes

… no, to u sebestředných manipulátorů tak bývá :slightly_smiling_face:

2 Likes

:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :smiley:

2 Likes

…já ti to věřím, viděl jsem někde video o lucidním snění a že to lidi zneužívaj k sexu třeba. xDD
Takže proto ty sousedky tvoje. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: No já to neumím. :unamused:

2 Likes

No, zneužívaj, lidi? Hele stále sníme s našimi představami :smile: Neblbni nebo mě ještě někdo zažaluje :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

ofc

1 Like

Myslím že se to dá naučit, více či méně, no je asi potřeba k tomu mít důvod. Já měl často opakující se noční můru a tím jak se opakovala začal jsem o tom přemýšlet a jakmile to začínalo zkoušel jsem s tím něco udělat. Postupně jsem se stal bohem no, když to řeknu skromně :smile: No stejně to přestane bavit a je to pomíjivé, konec konců s postupnými roky fantasie ustupuje, takže teď už sny, když vůbec nějaký mám, tak mi je to už tak nějak buřt.

2 Likes

Poté, co FIA a #F1 nechávaly závodní chování Maxe Verstappena stále znovu bez trestu - nebo ho mírně sankcionovaly -, jen posílily jeho status nad zákonem.

3 Likes

Ještě horší je to bagatelizovaní zde.
Je to tu banda pokrytců. :-1:

3 Likes

To je v pohodě, lucidní snění není trestné. Jestli si takhle “obešel” celé sídliště někde, tak pohoda. :sweat_smile: Mně se občas stane, že vím že jsem ve snu, ale neumím to ovládat, jen to plyne. :man_shrugging:

1 Like

… to je začátek, pracuj na tom. Jakmile si uvědomíš ve snu že je to sen, zkus podvědomí poslat nějaké téma, a ono to půjde. Nesmíš mozek zapojit na 100%, jinak se probudíš. Taky je možný že si s tebou podvědomí začne hrát, prostě souboj jak šachy, to tě bude bavit :smiley:

2 Likes
1 Like

Vůbec netuším co je to za chlápka :thinking:

Takovej fotbalista to je. :soccer: