Verstappenov pretekový dištanc môže odhaliť pravdu o monoposte Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

Si z toho děláš srandu, ale já to cítím jako vážnou věc :slightly_smiling_face:.

Dříve to byl zábavný sport pro chlapy, dneska to není ani sport a chlapi taky zmizeli.

Vždycky když ukážou Antonelliho jak se producíruje s přítelkyní, tak toho kluka lituju.
To se dělá o deset let později, teď má mít na každé VC jinou holku, přes týden studovat a o víkendech ho.nit holky a závodit.

Teď jsem zažil dva víkendy jak z úplně jiného vesmíru, Monako a Erzberg…
Myslím, že to přesně definuje tu strašnou strojenost a nekonečnou nudu, kterou nám podsouvají jako zábavu a to je ještě Monako to zdaleka divácky nejlepší z celé sezóny.

Je mi líto dnešních holek, protože tohle mít na výběr, tak budu asi raději lesba :grinning:.

1 Like

No, já si dělám srandu skoro ze všeho, ale tak jenom napůl… Možná Tě překvapím, ale já s Tebou do dost velké míry souhlasím. A nejde jenom o F1, to jen že se bavíme zrovna tady. Hrozně mi vadí to obecné klima, plné neustálého veřejného rozebírání pocitů, na jedné straně úplně neužitečného bezbřehého pochopení, z kterého se jednou všichni roztečeme, a na druhé straně neúcta k základní lidské (a pro mě hlavně mužské) hrdosti a individualitě.
Ale asi to teď nedokážu pořádně popsat, nemyslí mi to.
Takže doufám, že pořád platí a ještě chvíli bude - “Jsou hory k neslezení a jsou koně k nezkrocení!”

2 Likes

Každý není alfasamec jako jsi ty… ze kterých stříká testosteron a chlapáctví na všechny strany.
Musíš být více tolerantní k těm, kterým příroda nadělila toho testosteronu méně.

Ale zítra pro jistotu někoho zmlátím.

3 Likes

No, já si myslím že nemusí, ale měl by. Ovšem já s postoji Jirky naopak nesouhlasím skoro vůbec. Je to zaostalej neandrtálec a ostatních lidí, zejména žen, si vůbec neváží. Hrozný některé názory které tu prezentuje, plné disrespektu s naprostou absencí empatie a porozumění.

… a hlavně nikoho nemlať, už vůbec ne ty prvňáčky co máš vyhlídnutý, stejně by sis jen ublížil :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Není, co dodat.

Nikoho mlátit nebudu, zmlátím sám sebe.

Včera jsem měl zápas v tenisu.
První set jsem vyhrál 6:0, pak jsem vedl 5:2, prohrál 5-7.
V třetím setu jsem vedl 3:0 a prohrál 5:7.

2 Likes

… to vypadá na špatnou koncovku, asi psychika. Nesmíš na to tak myslet, jako na začátku zápasu, na pohodičku :slightly_smiling_face:

1 Like

@Situs @Puff
Tady se nespí nebo co?

Discord_4PlY4pYfyR

1 Like

Už jsem dávno měl :smile:

1 Like

Nesmíš to s tou prací tak přehánět. :smile:

1 Like

Ty ale taky nespíš, pokud se ti tohle teda jen nezdá :thinking: Jestli pochybuješ, mám osvědčenou taktiku jak to zjistit, prostě sebou majzni. Když to zabolí, tak se ti to nezdá, no a když to nezabolí, zazvoň na tu nejhezčí sousedku a to budeš koukat co bude následovat :crazy_face:

2 Likes

Nejhezčí sousedku řikáš? :grinning:

Discord_4PlY4pYfyR

1 Like

Jdi do toho, ale za mě, myslím že jsi přeskočil to majzni sebou :smile:

1 Like

Když jsme u toho, ovládáte takto někdo své sny? Já totiž asi od 10 let, a v mém okolí nikdo tak mi to stejně nevěřej :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

…máš pravdu nezdá se mi to. Takže mam se sousedkou smulu. :smiley:

1 Like

Au :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Hele dobrou, sousedka čeká :slightly_smiling_face:

2 Likes

Dobrou, ty tvoje sny ještě proberem. :grinning: Teď jsem nějak speechlesssheep. :smirk:

2 Likes

Vy se máte, že nemusíte do práce. :slightly_smiling_face:

1 Like

No vidíš, to je zajímavý, myslel jsem si, že by to takhle mohlo fungovat.
Pokud teda ne, tak je s námi amen, podobně jako se starým Římem.

Děkuju.
Je epické, že se mnou v tomto souzní právě žena.

Musíme tady psát více podobně hlubokých témat, třeba budeme mít podíl na otevření nových mentálních perspektiv u místního kmene :thinking:.