Verstappena po piatku opustil optimizmus: Robí nám to veľké starosti | Magazín F1 - F1online.sk

Po piatku to s Red Bullom nevyzerá najlepšie a Maxovi Verstappenovi hrozí, že jeho stíhacia jazda sa spomalí. Holandský šampión nepôsobil vôbec spokojne. Priznal, že vrásky na čele mu spôsobuje slabé pretekové tempo monopostu RB21.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217457/verstappena-po-piatku-opustil-optimizmus-robi-nam-to-velke-starosti

He, pilot s mama go cart stylem si uz zase hraje na Lewise 🫤

Stezuje si na to i tvuj oblibenec a dalsich par pilotu bobe. Co se ti stalo z rana? Nekdo ti nachcal do piti?

3 Likes

Ty uz nejsi muj kamarad :face_exhaling: celou dobu chce byt Emil jako Lewis, ted fabuluje ze mu to klouze. Jses snad slepej hluchej, haloo kdopak se to prehnal pres 2. trenink a vsem shodil klobouky. Ferrari ma problem obecneho typu, nejen klouzani, to nejni to samyy.

Tak to me mrzi, ze jsi nase pratelstvi zahodil jen kvuli milionarum, kteri nevedi o nasi existenci… :frowning:

1 Like

Hm, nerozumim jen vidim ze v F1 se vyznas jak koza v petrzeli :thinking:

Nase pratelstvi si zahodil ty, ne ja.

Se vsim souhlasim. Tedy az na to, ze nase pratelstvi jsem zahodil ja. Zahodil jsi ho ty! Ja tu za tebe bojoval do roztrhani tela… A ty mi pak das takovou kudlu a jeste s ni otocis. :sweat:

Nachcani do piti to nejni o pratelstvi, ted brecim a pali me oci, jses zlej a namyslenej, vsechno hezke si zahodil.

3 Likes

To jsi spatne pochopil Roberte. Christian se te staroslive ptal. Kdyz se te nekdo zepta, zda ti nekdo ublizil, tak ma o tebe starost. To je prave vyraz pratelstvi.

Je to skoda, ze diky nepochopeni by se takove pratelstvi, jako bylo mezi tebou a Christianem, melo rozpadnout. Nesud predcasne Roberte. Rozmysli si to jeste.

4 Likes

Tak Red Bull je od Monzy nejrychlejší monopost, Max je přece jasně nejlepší pilot na startu, tak si s tím poradí ne?

1 Like

O tobe je znamo ze vidis veci jinak nez v realu jsou :rofl: ubral bych s tim chlastem.

Nase pratelstvi s Christianem bylo dopredu odsouzeno k zaniku, na zaklade jim predstiranych citu :laughing:

Ale no tak Roberte. Tak ma Max o sekundu rychlejsi auto nez ostatni, no boze. ALe treba v tom zavodnim tempu bude opravdu pomalej. Nadeje jeste zije.

Ja uz nevim. Christian ma o tebe starost, ja se ti snazim pomoct si uchovat pratelstvi a ty ses porad takovej mrzutej.

Ale vidim, ze dnes mas sve dny, tak te zase necham. Ale myslel jsem to dobre. :pensive:

2 Likes

Jak jsem rekl, moc chlastu :sweat_smile:

Ano Emil ma o sekundu rychlejsi auto, to je jasny, snad vyhodu vyuzije a oslavi dalsi win. Mclareny jsou sice pomalejsi, ale maji lepsi piloty.

2 Likes

Omlouvam se, ale nechapu spojitost ted s tim gifem. Objasnis mi to?

Tak on to hlavně není gif.

2 Likes

Nerozumis psanymu textu? Jaka je spojistost S TIM GIFEM. Gif jsem poslal ja a Honzik na nej odpovedel fotkou. Zde posilam navod, jak si otevrit link zaslanyho gifu a presvedcit se na vlastni oci. Jsem tu pro tebe. Kdyz nevis, tak se zeptej.

Snímek obrazovky 2025-10-25 131227

2 Likes

Aha a jakou spojitost má ten gif s tímhle vlaknem? Já asi fašounkům moc nerozumím no, to je pravda. :thinking:

3 Likes

To ma spojitost s tim, co jsme si psali s bobem. Ragebait dneska 0/10. Prisel jsi vysirat a ted jsi za hlupaka klasicky.

2 Likes