Verstappena naštvala penalizácia aj “náhubkové” pravidlá FIA | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen po pretekoch nemal vôbec dobrú náladu. O víťazstvo prišiel pre penalizáciu, s ktorou očividne nesúhlasí, a navyše musel držať jazyk za zubami, pretože by mu hrozila aj mastná pokuta. Holanďan tak vo všetkých rozhovoroch ponúkal len krátke vysvetlenia, pri ktorých bolo evidentné, ako to v ňom vrie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196289/verstappena-nastvala-penalizacia-aj-nahubkove-pravidla-fia

neměl vůbec v úmyslu projít tou zatáčkou

… vždyť jí projel ne? :smile:

2 Likes

To hej, ale nechcel. :smiley:

1 Like

Max brzdil tak pozde,že tú zákrutu nemal šancu prejsť správne…

1 Like

3 pokazené štarty z 5 pretekov. A do toho samý plač, mentálne sa rúti. Dnes loser of the day, prehral si to sám :slightly_smiling_face:

Dneska oscar ukazal maxovi ze ma tvrde lakte, mali podobne tempo a dokazal ho zdolat na starte, dorucil vysledok, aj ked mi prislo he lando bol dnes rychlejsi v pretekovom tempe, uvidime co prinesie miami, kazdopadne oscar sa pripravil o 18 bodov sam, lando tiez nejakych 15 bodikov nechal chybickami, smutne ze ferrari maximaluzuhe vysledky ale aj tak stracaju parnik

Co proti L4nd0vi porad vsichni mate?

1 Like

akoze, takto sa sprava slaboch, ked mu niekto klepne po prstoch. ma to naozaj velmi daleko od toho, ako berie taketo veci lando, ktoreho tu viaceri pomaly posielaju na liecenia. ale on sa k tomu stavia ako chlap a nie naplakavac.

max, ked sa mu to hodi, tak cituje vsetky mozne pravidla, ale ked je on ten, kto je na vonkajsku, tak zrazu mu mali vsetci uhnut. no way.

mal sa nastvat a vziat to ako chlap. a nie naplakavat na cely svet.

S autistou se clovek nedomluvi, ten ma svuj svet, ale ocenuji aspon lehke zavnimani reality kolem, ano debatovat s nim je ztrata casu, nejhorsi na tom je ze ho v tom chranena dilna vedome udrzuje, viz Hornyho trapna scenka se screenshoty, to je mozna snad i nejaky zlocin ne…