Verstappena čakajú 200. preteky. Ďalších 200 vraj určite nepridá | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen má stále len 26 rokov, no na konte už 200 odjazdených veľkých cien. Vzhľadom na svoj vek by hravo mohol pridať ďalších 200, ale na to sa vraj už necíti. Jeho kariéra je určite v druhej polovici, vyhlásil pred domácimi pretekmi v Zandvoorte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167797/verstappena-cakaju-200-preteky-dalsich-200-vraj-urcite-neprida

Ve druhé polovině? Takže by to Max v F1 přece jen zabalil dřív a šel do jiné kategorie?

Myslím, že práve tá jeho veta “chcem vidieť aj nové pravidlá, či to s nimi bude zábava alebo nie” je dôležitá. A či ho máme radi alebo nie, buďme v tomto radi za Verstappena, že takto to hovorí nahlas. Ak sa pridá k nemu viacero pilotov z tých najlepších, možno sa prestanú vymýšľať hlúpe pravidlá, kde z F1 sa stane ochvíľu fraška(narážam na nové motory, ťažké monoposty atď…).

2 Likes

To sú len kecy. Aj Kimi, Hami alebo Alík kecali niečo podobné a vydržali tam sakra dlho.

Viac ako pravdepodobné, že pôjde do GT-“like” sérii :slight_smile:

Teším sa už dnes

1 Like

Bylo by to krásné, kdyby to byla pravda.

Ale ať už peníze nebo i pozornost jsou v GT oproti F1 na “směšné” úrovni.

To si třeba pak rozmyslí.

Nemyslím si, že je to primární důvod Maxe tohle říkat, on říká celkem dlouhodobě to, že chce zkusit i jiné série, GT, WEC a snad říkal i Dakar. Max se tímhle nikdy netajil a dá se to pochopit, jsou jezdci, co chtějí být jen v F1, a jezdci, co chtějí jezdit v různých podmínkách a soutěžích

Ne všichni tam jedou, kvůli money, jak Ham

1 Like

Súhlasím s tebou, ja som tým chcel povedať iba to, že to, aká F1 bude, rozhodne o tom, či v F1 skončí už v 2028 alebo to potiahne trebárs do 2030-2032. Každopádne si aj ja myslím, že v F1 nebude tak dlho ako HAM alebo ALO… ale ktovie, nikto nám nič nemôže garantovať.

1 Like

Gt je nuda. To ať jezdí po 40.
Ted si může nechat sypat lováky v relevantní sérii.

1 Like

Again, když ty money už dávno má, proč by nešel jezdit to co chce zkusit?

radšej prototypy alebo WEC

Verstappen v GT, ne nechte me uz byt :rofl: