Red Bull si pre fanúšikov motoršportu pripravil veľkú chuťovku. Max Verstappen sa v septembri predstaví na motokárovej trati v Silverstone, kde sa pokúsi zdolať 100 súperov. Má to však háčik: Všetkých bude musieť predbehnúť, pretože vyštartuje z posledného miesta.
Náhodou Turkovo titul v f4 je legendární.. První závod jel sám, druhej závod jeli tři, třetí závod jel sám, čtvrtej závod jel sám a pátej závod jeli dva.
Skvělý jsou fotky, kde je Semerádovi 13-15 let a nakládá Turkovi neskutečnej batoh na trati.
To uz aj Bearman jazdil motokary zamaskovany na stareho pana
Mal 15 ‘‘superov’’ a predbehnut ich mal za 10kol.
Max je trieda, som zvedavy kolko kol mu na tych 100jazdcov daju. To by mal mat cca 70 kol. Motokary tusim zvladnu aj cez 100kol, zalezi od dlzky trate.
Som na to zvedavy.
Pacilo sa mi aj video, kde isli Lando vs Carlos od najstarsich modelov po tie najnovies.
Ono to všem Semerádům jezdí dobře.. U Petra jsem zvědavej, jak se to bude vyvíjet dál. Co tak říkával, tak už se chce soustředit na coaching a managerskou roli v motorsportu. Ale minulý měsíc postavil fiestu, tak uvidíme. + Má i nějaký kluky v F4.
Dával na youtube videa ze Sosnový. Sledovat ho v tý G80 je fakt radost…
Za mě je to nejlepší, co můžes momentálně pořídit. Už jí mám na svym bucket listu nějakej pátek…
Jinak S58 je famózní a v serii zvládne jezdit lehce přes 700 koní na daily. A co se týče xdrivu, tak je taky skvělej. Jediný co pořád zůstává, tak auto je občas nedotáčivý. I když komplet vypneš DSC a nastavíš jenom zadek, tak to pořád v tom autě je… A převodovka ozkoušená ZF, to je už neprůstřelný.
A klasická neduha jsou brzdy jako u všech mkovejch bmw.