Verstappena čaká jedinečná výzva: Dokáže z posledného miesta zdolať 100 súperov? | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull si pre fanúšikov motoršportu pripravil veľkú chuťovku. Max Verstappen sa v septembri predstaví na motokárovej trati v Silverstone, kde sa pokúsi zdolať 100 súperov. Má to však háčik: Všetkých bude musieť predbehnúť, pretože vyštartuje z posledného miesta.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242815/verstappena-caka-jedinecna-vyzva-dokaze-z-posledneho-miesta-zdolat-100-superov

@bob @Ferda Šup, šup, to je vaše příležitost.

4 lajkov

To bude něco jako proti ameterům v GT.
Věřím, že vyhraje a fandím. :+1:

1 lajk

Škoda že se tam nepropašuje Alonso třeba pod jménem Carlos Alcaraz, by Max čuměl koho nedostihne, ba naopak mu ujíždí :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

A budú mu uhýbať z cesty ako kolegovci z RB a Racing Bulls či?

1 lajk

To bude něco jako Filda Turek proti třináctiletým klukům.

1 lajk

Náhodou Turkovo titul v f4 je legendární.. První závod jel sám, druhej závod jeli tři, třetí závod jel sám, čtvrtej závod jel sám a pátej závod jeli dva. :smiley:

Skvělý jsou fotky, kde je Semerádovi 13-15 let a nakládá Turkovi neskutečnej batoh na trati. :smiley:

6 lajky

rb sa uz postara o to aby superi mal obmedzeny vykon motoru a mini ich bude na rovinke predbiehat po desiatkach naraz :slight_smile:

Verstappen v nadpise a hneď takmer celá kompletná úderka zahájila vlákno.

:joy: :joy: :joy:

1 lajk

Však ano legendární to je, přidal k tomu bílej jogurt pravačkou (proč zrovna bílej si asi každej domyslí).

Doufam ze bude mit treti nejrychlejsi stroj.

Ano, malý Péťa Semerád mu dával minuty… Je třeba ale dodat, že je to kluk šikovnej a dnes slušně zvládá i WRC.

3 lajkov

To uz aj Bearman jazdil motokary zamaskovany na stareho pana :slight_smile:

Mal 15 ‘‘superov’’ a predbehnut ich mal za 10kol.

Max je trieda, som zvedavy kolko kol mu na tych 100jazdcov daju. To by mal mat cca 70 kol. Motokary tusim zvladnu aj cez 100kol, zalezi od dlzky trate.

Som na to zvedavy.

Pacilo sa mi aj video, kde isli Lando vs Carlos od najstarsich modelov po tie najnovies.

Ono to všem Semerádům jezdí dobře.. :smiley: U Petra jsem zvědavej, jak se to bude vyvíjet dál. Co tak říkával, tak už se chce soustředit na coaching a managerskou roli v motorsportu. Ale minulý měsíc postavil fiestu, tak uvidíme. + Má i nějaký kluky v F4.

Dával na youtube videa ze Sosnový. Sledovat ho v tý G80 je fakt radost…

2 lajkov

Ani nevím že ho má …

Má to prý úžasně chytrý Xdrive, skoro jako stálý náhon u EVA s aktivníma třema diferenciálama, prý…. Nikdy jsem to nový neviděl.

Musím se na to podívat :grinning_face:

1 lajk

Za mě je to nejlepší, co můžes momentálně pořídit. Už jí mám na svym bucket listu nějakej pátek…

Jinak S58 je famózní a v serii zvládne jezdit lehce přes 700 koní na daily. A co se týče xdrivu, tak je taky skvělej. Jediný co pořád zůstává, tak auto je občas nedotáčivý. I když komplet vypneš DSC a nastavíš jenom zadek, tak to pořád v tom autě je… A převodovka ozkoušená ZF, to je už neprůstřelný. :smiley:

A klasická neduha jsou brzdy jako u všech mkovejch bmw.

2 lajkov

To je R6 se dvěma turby?

Paralelně, nebo do série?

Nevyznám se…

1 lajk

Jo, základ je B58(R6), která měla jedno turbo. Do S58 dali kovaný části + dvě turba. A ano, jsou pararelně.

2 lajkov

uvidime, kolko z nich sa bude mesiace pripravovat na to, aby ho vytlacili po venkajsku :slight_smile: