Red Bull má vo vrecku už šiesty konštruktérsky titul v histórii stajne. V Japonsku sa o jeho zisk postaral Max Verstappen, ktorý zareagoval na kritiku zo Singapuru najlepším možným spôsobom. Víťazstvo získal s obrovskou prevahou. Sergio Pérez zažil deň blbec a z pretekov dokonca odstúpil dvakrát. Dvojité pódium si vybojovali McLareny.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/111441/vc-japonska-verstappen-znicil-konkurenciu-a-red-bull-ma-titul-potupeny-perez-odstupil-dvakrat
Včera si zjavne nereagoval, ale nevyhneš sa tomu.
A ty by jsi chtěl pro Hama trest za ten manévr na Russella? Teda ten první mi přišel ok, tak se to v F1 dělá. Ale možná tam byl další a ten mi utekl, což je možný, ukážeš nějaký odkaz? Posoudíme když ho máš na srdci.
a Perez ako by som to povedal asi je cas sa zamysliet ci by redbull nemal vymenit cislo 2 v time :D. George zase premotivovany z vonkajska predbiehat timoveho kolegu XD okay skusil nevyslo ale za mna zbytocne ako aj nakonci branit poziciu skoro Sainz predbehol aj Lewisa. A na zaver obrovska gratulacia Mclerenu a jeho jazdcom konecne sme sa dockali ich navratu i ked by to malo byt len na malu chvilku.

Za mě nesmí jezdec při bránění vyjet z tratě. Ten útočící vyjel protože musel aby zabránil kolizi, tam se to dá brát jinak. Ale je to složité, snažím se mít názor po vzoru pravidel a zvyklostí, žel tady se vysvětlení vyhýbaj i komisaři.