Verstappen zmiernil kritiku nových pravidiel: Ich podobu určili motory | Magazín F1 - F1online.sk

V roku 2026 prejde Formula 1 zásadnými zmenami. Budú však pozitívne? Max Verstappen mal z novej generácie monopostov také obavy, že sa dokonca vyhrážal odchodom z F1. Po zverejnení nových pravidiel však svoju kritiku trochu zmiernil, aj keď výhrady pretrvávajú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/157192/verstappen-zmiernil-kritiku-novych-pravidiel-ich-podobu-urcili-motory
1 Like

asi mu uz Horner ukazal novy motor
bez srandy, chcel Verstappen poved, ze auta budu vyrazne pomalsie na vyjazde zo zakruty a maximalka nizsia?

je skvele, ze sa staras o auto. gratulujem!

este 10 rokov a vyrovnas sa emisiam formuly jedna

1 Like

Jasne, lebo baterie rastu na stromoch :slight_smile: len to uz nikto neprizna. Lepsie je bordel presunut do Ciny a v EU sa tvarit, ze jedine emisie su z vyfuku…

Hlavne se vsechno prevazi na tech obrich lodnich trajektech, letadly a kamiony, ale spinu hodime na osobni dopravu, neskutecny kdyz si to clovek uvedomi. :bowing_man:

Akože 1.9 dokáže občas pekne smrdieť ale inak Emisie mám tiež úplne vpohode. úplne istý motor len pri štarte trošku dymím lebo pôjdu na výmenu žhaviče

1.9 tdi dokáže najet i milion km ne? :slightly_smiling_face::grin:

jojo len každý 120 vymeniť rozvody trochu olej meniť a dáš na pohodku a spotreba 4 priemer, na dialnici keď sa hrám na Strolla tak tých 4,5 spotreba

a pokiaľ máš starú rotačku (rotačné čerpadlo), tak skúšali a bez väčšej škody to jazdilo aj na fritovací olej

A potom sú ďalšie druhy škodlivých emisií, ktoré sa na kontrole nemerajú. Tie budú ďaleko vyššie, ako majú nové autá. Ťešiť sa zo starého naftového motora joj. Ale keď auto funguje tak nech ešte dobre poslúži.

Fritovací olej je dražší jak benzín. :grin:

Ja mam rad stare auta. Nove ma nikdy velmi nebavili, specialne dnes nie.