Verstappen získal vďaka Hülkenbergovi 0,140 sekundy: Treba hľadať aj takéto výhody | Magazín F1 - F1online.sk

Získal by Max Verstappen bez pomoci Nica Hülkenberga pole position v Imole? Jednoznačnú odpoveď na túto otázku nemáme. Vieme len, že by to bolo s McLarenmi nesmierne tesné. Holanďan je však vďačný pilotovi Haasu za to, ako mu pomohol.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/154332/verstappen-ziskal-vdaka-hulkenbergovi-0140-sekundy-treba-hladat-aj-taketo-vyhody

Red Bull mel velke stesti, uvidime.

Jak to vidite?

• Vyhraje RBR
  • Vyhraje Ferrari
  • Vyhraje McL

0 účastníci

Vidím, že výsledky hlasovania skôr ukazujú, v čo dúfame, než čo si myslíme. :smiley:
Som zvedavý na pretekové tempo RedBullu. Landovi a Charlesovi držím palce, nech Maxa potrápia (hlavne nech sa nevyradia navzájom).

2 Likes

Che che che, mam to naopak, nedoufam ale myslim si to :ninja:

Tak já jsem to trochu rozbila, dala jsem, co si myslím, i když bych to ostatním přece jenom přála o trochu víc, změna je život :smile: .

1 Like

mne pride, ze sa uz dost dotiahli na RBR, tak uvidime zajtra :smiley:

neuvidíme,zajtra to bude naše…škoda len Oskarovho trestu,z 2 a 3 miesta ak by ostalo po štarte sa dá Maxovi so správnou taktikou riadne podkúriť,uvidí sa aké bude tempo…ale ani 2 a 5 nieje nič strašné,lebo Max je sám…

@Hedgehog max zajtra zaspí za volantom

jj som pozeral, isiel jak drak, on je fakt stroj

Ževraj tak jazdieva bežne, len proste teraz sa o tom prvý krát píše tak sa robí z toho haló.

1 Like

Jazdí a sledujem ho. Ale tu ide o to, že cez race week a ide sa 24h. Údajne ešte ráno pôjde pár stintov

Nie, jazdí tak bežne cez race week :slight_smile:

Dva týždne dozadu v Amerike jazdil tak isto.

Ale nie 24h tá fakt nie je bežná, že sa kryje takto

Už dojazdil stint a ide preč

tiez by som toto najradsej robil cele dni, myslim, ze aj ty :smiley:

však práve a to sú roky späť kedy bol max v TOP 11 sveta vo Fife ale kvôli mikrotranskaciám to tuším prestal hrať hovoril.

ježku idem asseto green hell jazdiť teraz na to čumím a dostal som chuť na to

1 Like