Verstappen získal licenciu na Nordschleife, hoci nesplnil všetky podmienky | Magazín F1 - F1online.sk

Šak on odjezdil normální závod. Těch 14 kol je zhruba přes 2 hodiny v závodě. Hype asi prospěl a prospěje té sérii. Na YouTube byla sledovanost 20 tis, 40 tis a teď se jede druhý závod a je to sledovanost v tisících. On chce jezdit 24 hodin a když už licenci má, tak dnes jet nepotřebuje.

4 Likes

Zajimalo by me v jakem duchu by se nesla diskuze kdyby jiny aktivni jezdec z F1 si behem volna odbehl na zavod v jine kategorii s cilem ziskat licenci na dalsi zavodeni pri F1.

Prijde mi, ze ti co Maxa respektuji tak dany pocin kvituji a drzi palce. A ti … druzi. Ti si vzdy najdou duvod na nejake to rejpnuti😎

Za me mu drzim palce a jak jsem psal u jineho clanku na stejne tema… doufam, ze se mu dana zaliba nestane “ osudnou” jako Kubicovi…
Kazdopadne respect a drzim palce at dal dela co ho bavi a vcem je tak dobrej…:+1:

6 Likes

Felipe Drugovich bude v příští sezóně závodit za tým Andretti ve Formuli E

2 Likes

Však to je jasné, že pro tu sérii je to bonus, co přiláká lidi. Myslel jsem ten hype okolo Maxe, ne te série.

1 Like

Však se zeptej Jose, ten tu psal, že Alovo 13 místo celkově na Dakar mělo být jako úspěch? A účinkování v Indy bylo prý hrozný. Toliko k tomu, kdo tu rejpe nebo shazuje

1 Like

je totalna hlupost porovnavat alonsove ucinkovanie v motorsporte mimo F1 a verstappenove … verstappen ma zatial odjazdenych “par kol” (nemyslim na vas kritiku)

Ale však jo, víš, že jsem tu psal kolikrát moje přesvědčení, že Max odejde z F1 klidně před konce smlouvy jezdit jiné série, protožze ho to láka. Dobřej pro něj, to já nějak neshazuju, jen jsem nepochopil ten hype, okolo to získávání licence, to je celé

1 Like

Ten hype je kvoli fanusikom ako ty, ktori tu budu pisat tieto hluposti… a preto k tomu musia napisat 10 clankov aby ste vytvorili 10 diskusii, ktore su o tom ako nenavidite Verstappena… inak by kazdy na clanok klikol len raz a druhy by uz nevytvorili… takze sa dalej toc v kruhu a na.sieraj sam seba ked ta to bavi

4 Likes

Takže Maxovi fans vytvořili hype, pro fans jiných pilotů, aby tu redakce pak psala články? Jako nechci zpochybňovat tvoji logiku, ale nějak to nedává smysl :smile:

1 Like

Tu máš vysvetlenie prečo taký nadpis:
image

Aby sem okamžite prileteli najväčší “fanúšikova” Maxa - trojica zelených lobotómov. Zvyšujete tlak. :green_heart:

3 Likes

Hlavne Alonso jazdil mimo F1 preto, lebo ho v F1 žiaden kvalitný tím vtedy nechcel a motal sa ledva na bodoch aj to len občas.

Verstappen jazdí simracing a teraz chce jazdiť GTčka aj popri F1.

Keby Alonso sedel v nejakom top tíme, tak do nejakého Le Mans alebo Dakaru ani nepáchne (čo nemyslím kriticky, ale je to skrátka tak).

1 Like

:point_down:

Objavila sa ďalšia fotka Honziho. :clown_face:

image

1 Like

Tobě jsme ho úspěšně zvýšili a hezky ti praská cévka, dobře odvedená práce :hugs:

2 Likes

Neviem na základe čoho si si spravil tento záver, ale nechám ťa v tom. :slight_smile:

můžeš zkusit hádat :smile:

2 Likes

Josovi zase prdla pumpa? :thinking:
Dovolenka v USA asi nic moc. xdd

2 Likes

Tak to víš, není lehký imaginárně cestovat do US :smile:

2 Likes

Stejně jako být imaginárně na GP Rakouska. :smile: To musí být hrozná zátěž.

2 Likes

Napises logiku co som nenapisal, cize si vlastne vytvoris vlastnu logiku a nasledne sa cudujes ze ti nedava zmysel… kamo fakt si kral fóra…
chalani chcel by som Vás úprimne spoznat v skutocnom zivote, lebo tu uz mam znacne zdeformovany nazor, a kedze styl komunikacie nikdy nezmenite, ani nazor na vas iba tu zmenit nedokazem, hoci v skutocnom svete mozno ste fajn ludia…

3 Likes

Toto si napsal ty, pokud si to nepamatuješ. Proto jsem se ptal na tvoji logiku, proč fans Maxe vytovřili hype kvůli jiným fanouškům, aby vznkly články? Však ty si tu přišel jen kopat a úplně mimo😀

2 Likes