Neviem, ci hovoris po madarsky, ale nad tymto som zasmial ![]()
(to Cuki)
Nesúď podľa seba ostatných a svoje predstavy o detských guľkách si nechaj pre seba. Neviem, či sám máš detské, alebo v nich máš len záľubu, každopádne by som sa tým neprezentoval. Jedno je hanba a druhé ja na basu.
josik a pochopil si ty vobec co som tym myslel? ![]()
zjavne nie, alebo zeby si bol az tak naviazany na to oranzove rozmaznane decko? ![]()
Uvidime. Bud od neho da RB ruku pryc jak pises a Max se nakonec omluvi anebo novinar dostane za “usi” a v tichosti se usmiri a za mesic se budou tvarit, ze se nic nestalo. Ve finale to byla jen “ interni tlacovka”
Me vice nez toto “ drama” kdo co rekl ci nerekl zajima VC Japonska
. Starty a predbihani na teto super tezke trati..
Ja taky ocekavam od dospeleho cloveka, ze nebude tak osobne dotcen a pobourenej tim, ze nejaky zavodnik rekl nejakemu novinari, ze se s nim bavit nebude![]()
Kdyby jen Max vedel kolik pohorseni zpusobil na F1.sk. To by nespal mesice
.
Tak ono by se jich naslo vice kteri “ miluji” ucelove nekdy az stupi.dni otazky novinaru, kteri hledaji jen jak popichnout a ziskat nejake to drama. Ale tvuj priklad s Lancem me pobavil.
Dokazu si predstavit hodinove interview s Maxem, Lancem a Kimim(Raikk). Za to bych i zaplatil![]()
Ještě bych jim tam přidala Nikiho v jeho nejslavnější době (časem se přece jenom tak nějak přizpůsobil, ale zamlada novináře nesnášel, a to zdaleka neměl tolik mediálních povinností), a pro zpestření třeba Jamese Hunta
. Myslím, že bychom měli absurdní divadlo podle všech pravidel
. Teda škoda, že už nežijí, ale stejně je to jenom takový nápad….
Vyborne Max, tak sa ro tobi do psej matere…a to si este nevidel kolko blbeckov novinarov je uz nas co koli par euram zapru aj vlastnu mater ![]()
yoyo racing it is…
To si nedokažu představit, když by je Verstappen všechny vyhodil ještě předtím než by Lance a Kimi nic neřekli.
Max je velmi pomstychtivý a jeho psychika není zdaleka tak silná jako se někteří snažili prezentovat. Vzpomněl jsem si i na Brazlii 2022, jak se vykašlal na Pereze kvuli Monaku….
Co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi! Max je v pozici, kdy si nemusí nechat všechno líbit. Jeho reakce mohla být chladnokrevná,promyšlená a dopředu připravena. Dosáhl toho, že si každý novinář nyní bude dávat trochu větší pozor, když bude s Maxem komunikovat! A že britští novináři umí být kousaví na nebritské piloty je obecně známým faktem. Myslím, že toho blbečka pěkně proškolil. ![]()
Hovorím, že svoje predstavy si nechaj pre seba. Nikto tu nie je na to zvedavý, čo ty máš s detskými guľkami a rozmaznanými deťmi.
Pardon, ale Max neřekl, že se s ním nebude bavit, ale aby vypadl z tiskovky, kde byli další jezdci. Nepsal si tu sám něco o cenzuře a překrucování?
a ked sa zastrasit nedaju a zacnu mu klast castejsie neprijemne otazky? zacne ich vyhadzovat uz aj z oficialnych tlacoviek co organizuje f1 a coho on ma povinnost sa zucastnovat? tym viac zacnu novinari na neho utocit, samozrejme potom nastupi fanaticka oranzada a zacnu sa novinarom vyhrazat lebo si dovolili viest boj s ich bozikom. lenze v tom momente to uz bude sakrava velky problem pre rb a vsetkych sponzorov.
tak ty si fanusik rozmaznaneho decka a hovoris o nom ze ma gule
leda tak narazene gulky ![]()
Sorry, ale tebe fakt nefandím.
Richards: To kvôli tej minuloročnej otázke?
Verstappen: Hej.
Richards: Chceš, aby som odišiel?
Richards: To len kvôli otázke, ktorú som ti položil v Abú Zabí?
Richards: O Španielsku?
Verstappen: Vypadni.
Richards: Naozaj si preto taký naštvaný?
Verstappen: Hej, vypadni.
…aha.
no Max zo seba zacina robit debilka. svet sa okolo neho netoci ![]()
bol tu jeden jazdec v minulosti, ktoremu sa v novych pravidlach nedarilo, ale nikdy nebol taky arogantny a viacmenej sme z toho frustrovaneho spaniela mali celkom srandu.
ako, kludne nech odide tam su dvere, nech sa paci