Verstappen z tlačovky vyhodil novinára: Kým neodíde, neprehovorím | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem, ci hovoris po madarsky, ale nad tymto som zasmial :joy:
(to Cuki)

Nesúď podľa seba ostatných a svoje predstavy o detských guľkách si nechaj pre seba. Neviem, či sám máš detské, alebo v nich máš len záľubu, každopádne by som sa tým neprezentoval. Jedno je hanba a druhé ja na basu.

4 lajkov

josik a pochopil si ty vobec co som tym myslel? :slight_smile:

zjavne nie, alebo zeby si bol az tak naviazany na to oranzove rozmaznane decko? :slight_smile:

Uvidime. Bud od neho da RB ruku pryc jak pises a Max se nakonec omluvi anebo novinar dostane za “usi” a v tichosti se usmiri a za mesic se budou tvarit, ze se nic nestalo. Ve finale to byla jen “ interni tlacovka”

Me vice nez toto “ drama” kdo co rekl ci nerekl zajima VC Japonska :smiling_face_with_sunglasses:. Starty a predbihani na teto super tezke trati..

1 lajk

Ja taky ocekavam od dospeleho cloveka, ze nebude tak osobne dotcen a pobourenej tim, ze nejaky zavodnik rekl nejakemu novinari, ze se s nim bavit nebude​:smiling_face_with_sunglasses:

Kdyby jen Max vedel kolik pohorseni zpusobil na F1.sk. To by nespal mesice​:wink:.

2 lajkov

Tak ono by se jich naslo vice kteri “ miluji” ucelove nekdy az stupi.dni otazky novinaru, kteri hledaji jen jak popichnout a ziskat nejake to drama. Ale tvuj priklad s Lancem me pobavil.
Dokazu si predstavit hodinove interview s Maxem, Lancem a Kimim(Raikk). Za to bych i zaplatil​:joy:

2 lajkov

Ještě bych jim tam přidala Nikiho v jeho nejslavnější době (časem se přece jenom tak nějak přizpůsobil, ale zamlada novináře nesnášel, a to zdaleka neměl tolik mediálních povinností), a pro zpestření třeba Jamese Hunta :smile: . Myslím, že bychom měli absurdní divadlo podle všech pravidel :smile: . Teda škoda, že už nežijí, ale stejně je to jenom takový nápad….

1 lajk

Vyborne Max, tak sa ro tobi do psej matere…a to si este nevidel kolko blbeckov novinarov je uz nas co koli par euram zapru aj vlastnu mater :wink:

1 lajk

yoyo racing it is…

To si nedokažu představit, když by je Verstappen všechny vyhodil ještě předtím než by Lance a Kimi nic neřekli.

:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Max je velmi pomstychtivý a jeho psychika není zdaleka tak silná jako se někteří snažili prezentovat. Vzpomněl jsem si i na Brazlii 2022, jak se vykašlal na Pereze kvuli Monaku….

3 lajkov

Co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi! Max je v pozici, kdy si nemusí nechat všechno líbit. Jeho reakce mohla být chladnokrevná,promyšlená a dopředu připravena. Dosáhl toho, že si každý novinář nyní bude dávat trochu větší pozor, když bude s Maxem komunikovat! A že britští novináři umí být kousaví na nebritské piloty je obecně známým faktem. Myslím, že toho blbečka pěkně proškolil. :wink:

1 lajk

Hovorím, že svoje predstavy si nechaj pre seba. Nikto tu nie je na to zvedavý, čo ty máš s detskými guľkami a rozmaznanými deťmi.

Pardon, ale Max neřekl, že se s ním nebude bavit, ale aby vypadl z tiskovky, kde byli další jezdci. Nepsal si tu sám něco o cenzuře a překrucování?

2 lajkov

a ked sa zastrasit nedaju a zacnu mu klast castejsie neprijemne otazky? zacne ich vyhadzovat uz aj z oficialnych tlacoviek co organizuje f1 a coho on ma povinnost sa zucastnovat? tym viac zacnu novinari na neho utocit, samozrejme potom nastupi fanaticka oranzada a zacnu sa novinarom vyhrazat lebo si dovolili viest boj s ich bozikom. lenze v tom momente to uz bude sakrava velky problem pre rb a vsetkych sponzorov.

tak ty si fanusik rozmaznaneho decka a hovoris o nom ze ma gule :slight_smile: leda tak narazene gulky :slight_smile:

Sorry, ale tebe fakt nefandím.

Richards: To kvôli tej minuloročnej otázke?
Verstappen: Hej.
Richards: Chceš, aby som odišiel?
Richards: To len kvôli otázke, ktorú som ti položil v Abú Zabí?
Richards: O Španielsku?
Verstappen: Vypadni.
Richards: Naozaj si preto taký naštvaný?
Verstappen: Hej, vypadni.

…aha.

3 lajkov

no Max zo seba zacina robit debilka. svet sa okolo neho netoci :slight_smile:

bol tu jeden jazdec v minulosti, ktoremu sa v novych pravidlach nedarilo, ale nikdy nebol taky arogantny a viacmenej sme z toho frustrovaneho spaniela mali celkom srandu.

ako, kludne nech odide tam su dvere, nech sa paci