Keď Hamilton bojoval s Verstappenom tak koľko krát dostával také otázky a takisto minulý rok keď sa mu nedarilo.. To len Maxo je nešťastný lebo nemá najlepší monopost tak kope ako malé decko okolo seba.. Za tie peniaze čo berie by mal robiť čo sa mu povie
Aké otázky? Otázky na jeho formu alebo na prehru v pretekoch?
Nepostrehol som však v Abu Dhabi 2021 jedinú otázku od britského novinára smerom k Hamiltonovi, že či si neprehral titul sám napríklad v Imole, Monaku, Baku, Maďarsku, Spa, Turecku alebo aj v Abu Dhabi, keď sa nechal vyškoliť Pérezom.
Já vidím problém v tom, že tyhle tlačovky jsou plné na jedné straně generických otázek a odpovědí, na druhé straně čistého bulváru.
Přidružená média se snaží vytvořit tunu obsahu ale F1 negeneruje zase tolik obsahu aby ospravedlňovalo tolik vaty a bulváru.
Osobně bych se vrátil 30 let nazpátek kdy těch informací proudil z F1 mnohem méně a všichni byli šťastnější. ![]()
Takto toxický človek tam dlho nebol. Na trati aj mimo trate je maximálne toxický.
Je čas aby Verstappen opustil F1.
A to můžeš vědět jak, když ti před 30 lety byly 4 roky?
No však právě. Neuměl jsem číst, proto těch informací logicky bylo méně. ![]()
Konečně to někdo pochopil
.
Vysílat závody s týdenním zpožděním a kdo to chce vidět v reálném čase, musí na okruh za cca 500€+…
Jsem si jistý, že by se kvalita průměrného fanouška skokově znásobila a s tím i všechny přidružené efekty
.
Cokoliv řekne max tak je jen upřímnost no. Každopádně teď to fakt vypadá že mu ty nezdary, v minulé a hlavně této sezoně, přerůstají přes hlavu a nezvládá to psychicky.
Ale ale Maxinôžka. Takto detinsky.To nie je hodne 3,5 -nasobneho majstra.
Jinak ano, Max se nad to mohl povznést. Kdo se “zbytečně” nase re, tak podle mě prohrál.
Ale to je Max, jakého máme rádi. Přímost a upřímnost nade vše ![]()
Jo jasně, zavřeme to pro normální lidi, ať zůstane jen pár „vyvolených“
to by F1 fakt vzkvétala.
Ale hlavně že máme elitního fanouška, co jede ve čtvrtek do Monaka sbírat odpadky místo sledování závodu. ![]()
josik ty si pleties muzske gule s detskymi gulkami ![]()
minimaxo si plne zasluzi aby sme ho oznacovali za “mini” lebo naozaj je stale len to male uplakane decko, ktore sa zacne hadzat o zem vzdy ked mu nedaju to co chce
minimaxo nedokaze zniest pre neho neprijemne otazky
Ďalší ■■■■■■ čo mieša politiku so športom
nad co sa mal povzniest? nad to, ze sa ho nie opovazil opytat na uplne normalnu vec o ktorej vsetci vedia, ze pri nej minimaxo stratil nervy a mohol byt este rad, ze nedostal stopku na niekolko pretekov? lebo za umyselny naraz do supera a ono vsetci vedia(aj ked niektori sa to boja povedat nahlas) ze to bolo jednoznacne umyselne, nema byt nic mensie ako stopka na niekolko pretekov
ale je pekne, ze mate radi male deti, to je spravne a treba sa k nim aj ako k malym detom spravat aj ked su uz davno dospeli ked sa chovaju ako male deti ![]()
zajímavě jsi to spojil, takže máš rád když max prohraje. ![]()
Takového Maxe mám taky rád.
a nie nahodou tak arogancia? ![]()
minimaxovo spravanie je totalne arogantne a cim dalej tym viac to dokazuje. toto s uprimnostou nema nic spolocne, toto je prejav arogancie a jeho frustracie. ak by ten titul vyhral a niekto mu dal otazku na to spanielsko tak by ho len vysmial, ze ved co aj tak som vyhral a co ine je dolezitejsie, ale kedze prehral tak sa naplno prejavila jeho frustracia a jeho vrodenou a otcom vybrusenou aroganciou reagoval tak ako sa dalo od takeho cloveka cakat
Nejhorsi pilot historie ten Emil.
tak ode mě to je samozřejmě ironie, ale tak podívej se jak se k Verstappenovi staví jeho sekta a jak daleko menší věci pak komentují u ostatních. ![]()
Nevzpomínám na žádného pilota co by během zavodu schvalně najel do soupeře (teda ještě Vettela, ale to bylo za SC). Chápu že to Maxe naštve, protože to je velký unfair škraloup na jeho stylu. Ale tak to najetí do Russela byla taky upřímnost. ![]()
Z Emilové strany se jedná o jistou dávku arogance. Tahle zášť se dala obejít ignorováním redaktora, ale určitě né vyhazováním. To si může dovolit na svých soukromých akcí, ale né, když tiskovku pořádá někdo jiný.