Verstappen vysvetlil, prečo neprišiel na premiéru filmu: Neznášam obleky a červený koberec | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavně aby to polidštění nepřehnal, pokud chce ještě nějakou chvíli závodit… Občas se to úplně neslučuje :smile: .

1 Like

Máš výstavní nohy, nebyl jsi baleťák :smile: ?

1 Like

:rofl: Dojímáš mě. Víš co mi dalo práce, abych natočil nohu tak, aby nebylo vidět jizvy? :grin:

1 Like

Takže já dám výtahovku a si Ferda už fotí nohy.

1 Like

Po těch hádkách u jiných článků jsou i staré chlapské nohy příjemným oživením. To jsme to dopadli. :grin:

1 Like

Zrovna dneska jsem vzpomínal na ty časy, kde největší skandál na fóru byla tatarka v akci.

3 Likes

Matně si vzpomínám. Myslím, že se naráželo na rozdíl mezi tatarkou a majonézou jako příloha k nějakému masu, nebo buřtu.

Jo, Honza říkal, že si dává do bramborovýho salátu k Vánocům tatarku.
Tak Brno bylo vždycky jinde.

2 Likes

Ferdo ty beťár. Teraz to hráš na recesiu, ale tvoj zámer bol jasný a splnil účel, prvé komplimenty už sa hrnú:

:grin:

1 Like

Tak to je ešte väčšie zverstvo ako rezeň s ryžou. :sweat_smile:

Mal som o českej kuchyni vyššiu mienku. Nečudoval by som sa teda, keby si Honzi dá napríklad k vyprážanému syru knedľu a horčicu. :sweat_smile:

Jó přesně. Díky za nakopnutí. :leg:

Jenže já teď nevím jestli si ze mě @Evap pouze dělala srandu, nebo mě ukrutánsky urážela. :rofl:

1 Like

Já jsem to myslela upřímně jako nebožtík Standa Gross :smile: , no ale když myslíš, tak to napravím - máš výstavní nohy, NEJSI NÁHODOU NÁMOŘNÍK? To už by šlo :smile: ?

1 Like

Evi Ty jsi tak dokonalá.
Nebýt nevěřící Tomáš, tak Ti vše uvěřím do posledního slůvka. :sweat_smile:
Bohužel už jsem zase pouhý suchozemec. :face_exhaling:

Známe Tě, za chvíli pojedeš nazpátek :smile: ! Však sezóna ještě zdaleka nekončí.

Asi až někdy v říjnu i když bych dokázal strávit na lodi celé léto i bez kroku po pevnině.

1 Like

To je taky pravda. :grin:

1 Like

Majster sveta nemajster. Ja stale nevidim dovod, preco by mal ist na premieru filmu F1, ved je predsa slobodny clovek. Zaroven nevidim dovod, preco by mal cokolvek vysvetlovat ze preco tam nesiel a uz vobec aby o tom informovali media. Tak zijeme vo svete kde mozes si uz muzi narokuju byt zenou (v niektorych pripadoch) a volame po slobode, a potom riesime ci nejaky sampion F1 nesiel do kina na film.

7 Likes

Tak jako si Max může dělat, co chce, tak se média můžou ptát na co chtějí.

2 Likes

V dnešní době, kdy lidé potřebují vědět a znát každou hloupost, tak i Verstappen musí přece vysvětlit, jak je možné, že nedošel na film. Přesto, že každý tušil co bude za odpověď od Verstappena, tak vidíš, že to i tak musí vědět, co odpoví.

5 Likes