Verstappen vysvetlil, prečo neprišiel na premiéru filmu: Neznášam obleky a červený koberec | Magazín F1 - F1online.sk

Chapem. Mna zas nie.
Prekvapilo by ma, kebyze sa nikto nespyta a mali ho u pr.dele.
Bezohladu na to, ze odpoved som viacmenej vedel a Max to vlastne oficialne potvrdil :slight_smile:

Ako ho tu zase ludia chrania a chlacholia, aky on je v pohode typek ze sa na vsetko vykasle a neni gaspar na spagatiku.
Pravda je vsak taka, ze v sukromi si ten film urcite pozrie hned, ako sa bude dat a na premieru nesiel koli otazkam ohladom filmu, ale chcel sa schovat pred otazkami ohladom sampionatu a jeho prepadania sa v tabulke. A otazky ohladom nejakej buducnosti, prestupu a zase len toho, ako si pocina na trati.

To bude nejspise tim, ze jednim z producentu filmu je Lewis. Otazka charakteru, ten ma Hermann proste nahouno.

Max sa bude asi ženiť v kraťasoch a sandálkach, lebo v obleku by trpel. :slightly_smiling_face:

Ponozky v sandalech.

1 Like

Prý už jdou do módy.

V urcitych lokacich stala moda bezneho typu.

U holek mi to prijde sexy, kdyz maji krajkove hmm…

Máš touhy svlíkat ponožky fetišisto? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hmm, miluju ponozkovy striptys :yum:

1 Like

Rifle a Red Bull polokošeľa. :sunglasses:

2 Likes

Do sandalu akorat, plus rakouske sortky.

1 Like

Dneska v noci urcitě neusneš. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 Likes

Oooh, ty jses zlej clovek…

Alespoň snahu bys měl ocenit. :grin:
A taky jak vkusně jsem sladil ponožku s kobercem. :sweat_smile:

Ze neni tak sympatickej jako Lando. :grin: Ale ze jinak mi ty vyjadreni Maxe posledni dobou prijdou takovy lidstejsi, nez driv. Vic jak od Landa, ale na neho samozrejme nema. :wink:

1 Like

Nene, to je spis neco pro fanynku Verstappena @Evap

Toto ste si mohli nechat na DMs chlapci. Nie kazdy s vami zdiela tuto uchylku na chlapske nohy a ponozky. :no_mouth:

Ber to jako recesi, né jako jako nabídku snubní ponožky. :joy: