Verstappen vysvetlil, prečo nedeľné preteky hodnotí ešte lepšie ako VC Brazílie 2016 | Magazín F1 - F1online.sk

To už dnes možné nebude a viem, že to beriete s úsmevom páni. Ale to že nevpustili Andretiovcov s projektom, ktorý mal hlavu aj pätu nerozumiem vôbec. To by Bernie nedopustil - ten by skasol všetkých a ešte ich aj presvedčil, že je to v ich záujme :grin:

3 Likes

To byl hodně divnej závod. :smiley:

Bez holek je tenhle sport hodně úzkoprsý.
Vzpomínám si, že byl zájem o Danicu Patricovou, ale prý odmítla.

1 Like

To byl tragický závod. Auto Rolfa Stommelena zabilo pět diváků, pak byl po dalších čtyřech kolech ukončen.

1 Like

Byl, ale podívej proti komu bojovala. Co jméno, to pojem. Ta holka vůbec nebyla špatná.

1 Like

Tak máš F1 Academy. Abbi Pulling drtí konkurenci, ale o nějakým zájmu, že by ji nechali svézt alespoň nějaký trénink jsem neslyšel. Ani není žádnej tlak na to.
Je teda pravdou, že jezdí v prdítkách.

1 Like

Tomuhle říkám pravá rovnoprávnost. On to nikdo neřešil, jestli je holka nebo kluk, prostě si sehnala prostředky a byla dobrá, tak jezdila. Ideální stav.

Musí nějaká přijít a vyvinout tlak.
Třeba zrovna Pulling. Má říct. Nudí mě to tady, jsem dobrá dejte mi možnost jít do F1, mám na to. :smiley:
Možná na to v poslední době měla Jamie Chadwick, ale ta už je taky někde uklizená.

1 Like

Škoda, že Stroll nemá dceru. Hned by byla F1 zajímavější.
Vozy Academy se k vozům F1 nemůžou postavit ani jako rezerva.
Ale jezdily pěkně holky. Bavilo mě je sledovat. :+1:

1 Like

Ještě budou 2 závody. V Kataru a v Abu. Neboj. :slight_smile:

1 Like

Pin.
image
Tam holky pojedou? Už se těším.

To je těžké, tím, že je speciální soutěž, se většina holek dostala mimo hlavní proud. V F3 jezdí sice Sofia Floersch, ale tak nějak se tam placatí vzadu. Kdyby jich bylo víc, jistě by se nějaký talent našel. Pokud by byl zájem, mohla by aspoň vítězka F1 Academy postoupit do F3 “týmem Academy” nebo tak něco. Rok by tam jezdila a ukázala, co umí, pak by ji vystřídala další. Myslím, že cesta by se našla, ale ta vůle chybí.

Stroll dceru má, jenom má jiné zájmy:
https://en.wikipedia.org/wiki/Chloe_Stroll

Jo, ještě je čeká Katar a Abú. Takže 2 resp 4 závody.
Teď budou mít skoro přes 2 měsíce pauzu.

1 Like

Mel tolik stesti ze tomu ani sam neveri, jeste ze nemusi delat rozhovory s britskymi odborniky, ti by mu mohli otevrit oci.

Á hopsanda. Tu její práce aspoň baví.

Jako řeknu to na rovinu. Žádná na to nemá, konkurence velká.
Ale chybí tam nějaká průbojnice, která by ten chtíč měla.

Udělaly si vlastní sérii, a tam jsou tak nějak uklizené. A tak nějak tam jsou spokojené.

Da se najit, nedavno jsem koukal Monako 1976 a chystam se na Svedsko 1978 kde dominoval Brabham BT46B.

KKD Kecy kydy dristy. Štastie + dobre nastavene auto. Nic viac. Vid Alpine.

krasne si to napisal :+1:
plny suhlas