Verstappen vynadal architektom Madridu: Prekreslil by som celý okruh! | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Španielska v Madride prežíva, mierne povedané, rozporuplnú premiéru. Organizátori dokončovali okruh na poslednú chvíľu, čo pripravilo o potrebný komfort fanúšikov, ale aspoň trať sa podarilo pripraviť s dostatočnou časovou rezervou. Problém je v tom, že najnovší okruh na svete z nejakého dôvodu nebol navrhnutý s ohľadom na dobré pretekanie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/244361/verstappen-vynadal-architektom-madridu-prekreslil-by-som-cely-okruh

Uz zase knuci, breci, to je mistr jak se patri.

na novej zmluve zarobi tolko, ze moze kludne financovat nejaky pretek a k tomu ucelu postavi dokonalu pretekarsku trat kde sa bude predbiehat jedna radost :slight_smile:

S tymto absolutne suhlasim. Postavit nove Monako dokazu len babraci.

1 lajk

súhlasím s Maxom,trať je dokrútená,bez ladu a skladu,predbiehanie takmer nemožné…bude to opäť nudná procesia ako v Monaku? keď to porovnám s Las Vegas,Baku a Džidou,tak toto vyzerá na veľkú biedu…

1 lajk

A ti co na tomto foru nadavaji na Ver a jeho kritiku budou zitra brecet a nadavat, ze se nepredjizdelo :smiling_face_with_sunglasses:. Pak to rekne nejaky jejich milacek a najednou budou vsichni spolecne kritizovat navrch okruhu

Stejne jako kdyz na zacatku jako jediny kritizoval nova pravidla a jeho hejteri mu to davali sezrat a pak ti sami se pridali na vlnu kritiky novych pravidel kdyz se to stalo trendem​:wink: kritizovat pravidla.

1 lajk

Emil tam nejni od toho aby furt kvicel jak podsvince, je to urazka souteze, ma nejlepsi motor pritom je pomaly jak snek, mene kvicet vice bojovat.

Bobe, menej písať a viac myslieť :grin:

mozno tam bude ok. to dnesne obiehanie je aj tak nuda. uvidime nejake zufale suboje v zakrutach a nejaku obranu.

kvicis tu ty pod kazdym clankom s menom Verstappen.

1 lajk

Neda se nic delat tak to musi byt, tak to tady chodi.