Verstappen vyhral preteky v prvých dvoch kolách: Už nie sme najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Španielska mohla a mala byť ďalšími pretekmi, ktoré potvrdia koniec dominancie Red Bullu. Minimálne z pohľadu na výsledky však pokračuje vláda jedného tímu a jedného jazdca. Max Verstappen bol s Red Bullom opäť bezchybný, ale znovu varoval všetkých, že nabudúce môže byť všetko inak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159603/verstappen-vyhral-preteky-v-prvych-dvoch-kolach-uz-nie-sme-najrychlejsi

Max vsem vytrel zrak i s 3. nejrychlejsim autem. Uz i ve studiu se Fabry s Gondou shodli, ze duvod, proc red bull porada vyhrava je Max a ne auto. Je to frajer.

Uvidíme kedy prinesú aj oni flexi krídla a aký bude efekt. Každopádne o týždeň to môže byť vyrovnaná bitka troch tímov - RB, McLaren, Ferrari.

Mercedes v Rakúsku očakávam mierne pozadu.

Max podal skvelý výkon a aspoň hateri vidia, že ten trest pre RB za “catering” ich zasiahol.

Maxo len ukazuje že on robí ten rozdiel a nie auto. Podal bezchybný výkon a zaslúžene vyhral. Podľa mňa sa, ale riadne zapotí keď McLaren vychytá všetky muchy

2 Likes

Max robil rozdil i v 2021, kde vyhoda mercedesu byla jeste vetsi nez ma ted mclaren. Ja bych se o nej nebal :smiley:

2 Likes

Len vtedy mu sem tam aj Checo pomohol. Ale je fakt, že Maxo ukazuje, že tie 3 tituly si právom zaslúži a nie je to len o aute

1 Like

Checo mu reálne pomohol nanajvýš v Turecku a potom len vtedy, keď bol okolo pozadu. :smiley:

Ale samozrejme v rámci možností to bola pomoc, ktorá sa tiež počíta.