Verstappen vraj sfúkne aj Hamiltona a Leclerca. V Red Bulle pri ňom nik neprežije, hovorí Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen v tejto sezóne presviedča verejnosť, že pilot nemusí mať najlepšie auto na rošte, aby bojoval o majstrovský titul. Holanďanovi sa to darí voči McLarenu, ktorý bol v prvej polovici sezóny absolútne dominantný. Ukazuje sa, že kvality štvornásobného šampióna sú priam astronomické a podľa Sergia Péreza sa im nikto na rošte nevyrovná.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217587/verstappen-vraj-sfukne-aj-hamiltona-a-leclerca-v-red-bulle-pri-nom-nik-neprezije-hovori-perez

Neudrzi se na trati mistr sveta 🫣

Otázka jak by vydržel Emil v jiném prostředí.

5 Likes

Max Verstappen v tejto sezóne presviedča verejnosť, že pilot nemusí mať najlepšie auto na rošte, aby bojoval o majstrovský titul. Holanďanovi sa to darí voči McLarenu, ktorý bol v prvej polovici sezóny absolútne dominantný. Ukazuje sa, že kvality štvornásobného šampióna sú priam astronomické a podľa Sergia Péreza sa im nikto na rošte nevyrovná.

Co jsem psal nedavno. Maxova hodnota po letosku pravdepodobne jeste poleti nahoru. A kazdej takovejhle clanek ji jenom zvysuje.

3 Likes

ved toto, ako ano nepochybne je to top jazdec ale netreba zabudat, ze ten tim je mu oddany. Takze ano v RB by porazil kazdeho, v inom time by som si nebol taky isty…

2 Likes

To se mozna brzy dozvime.

Já jsem poslední člověk, který by Maxovi upíral jezdecké kvality. Netřeba ale zapomínat na to, že čím víc ho Pérez vyzdvihuje, tím víc zároveň vyzdvihuje i sám sebe :smile: . Přece jenom bych tu intergalaktickou dokonalost brala trochu s rezervou - nikdo nemůže říct, co by se určitě stalo nebo nestalo, když se to ani nezkusilo. Je škoda, že vedle Maxe aspoň nezkusili znovu Ricciho, ale asi už byl fakt marný.

4 Likes

Ty ses mazana holka. Na tebe si neprijdu. :grin: A ja to chtel tak nejak zasumlovat. Ale tohle napsal Kubala, ten uvodnik. :grin:

Max je taky jen clovek. Treba sobotni kvaldu uplne nezvladnul. Furt klouzal v jedne a te stejne zatacce. Musim jeste kouknout na nekoho chytrejsiho nez jsem ja, jak to videj oni, ale zdalo se mi to jako dost velikej fail.

Ne to opravdu ne. Bohuzel. Nikdo ho nechtel. Uz ani v malem RB nemel jezdit. I to byla dobročinnost.

1 Like

uprimne rad by som si to pozrel, aj ked nie v mojom oblubenom Mercedese :smiley:

Proc? George je tam dlouho a podle nekterych, je tuto sezonu lepsi nez Max. Mel by ho porazit. Porazil Lewise a to tam prisel zvenku. Prave v Mercedese by to bylo ono. A George nekolikrat rekl, ze se Maxe neboji.

1 Like

Luiho sfukol uz Russel a teraz aj Leclerc

to je len cisto moja osobna preferencia a sympatie, George by ho urcite poprehanal

Aj novy tim si otoci okolo prsta. Ak sa novy tim s nim dohodne na 50-100m rocne tak to nebude preto aby ho nechal sutazit s kolegom, ale aby doniesol jazdecky pohar a cely tim bude skakat tak ako bude Verstappen piskat.

Tady je hotovo, Helmutko a jeho mokrý kalhotky z Verstappena jsou zase na scéně

1 Like

Tu nejde vobec o to, ci okolo neho budu skakat. Ide o to, ze v inych timoch maju obaja jazdci novinky a vykonnostne rovnake monoposty. Kdezto u RB ma vsetko iba jednotka timu a dvojka jazdi v skatuli.
Perez bol dobry jazdec a v RB zhasol. Tsunoda bol v Becku rychly a v Acku ma problem jazdit take pozicie ako pred tym. Ale tu citame o tom, ake on ma specificke nastavenia a ze s tym nikto nevie jazdit… co je trosku prestrelene, kedze sa v Rb uz vystriedalo viac jazdcov a podavali horsie vysledky v DOMINANTNOM MONOPOSTE, ako v predoslom nefavorizovanom.

1 Like

Hellhogre, normální chlapi nenosí kalhotky jako ty.
Chápu že ti to přijde divný ale Helmutko určitě nosí trenky.

1 Like

Nevieme, nakoľko nie sú v jednom tíme, tak to je len Perézove tvrdenie. Na druhej strane by mal Verstappen problémy pri Leclercovi vo Ferrari, či pri Piastrim v Mclarene. Či?

1 Like

Russell urcite :joy:

Inu, FIA rozhodla jak rozhodla, at jiz jde o kohokoliv. Ale projel to Max nadherne. Ten se neztrati. :smile:

https://youtube.com/shorts/0vmQj08k-Ds?si=XoQF69FwObWZ3kf8

To teda hej. To bola fakt “nádhehra”.

2 Likes