Verstappen v Barcelone bojoval s chorobou, ale jeho motor žiadnymi neduhmi netrpel | Magazín F1 - F1online.sk

Pohonná jednotka Red Bull Powertrains má za sebou prvé kilometre. Za vyše dvadsaťročnú históriu Red Bullu sa nám nestalo často, že by nás viac zaujímal motor tohto tímu, nie čary Adriana Neweyho. Aj keď posledný deň barcelonských testov bol najdôležitejší a v aute jazdil celý deň Max Verstappen, Red Bull zostal skôr nenápadný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225762/verstappen-v-barcelone-bojoval-s-chorobou-ale-jeho-motor-ziadnymi-neduhmi-netrpel

Vždyť se jim to prý přehřívalo a to je neduh…ale mají měsíc to vyřešit.

Red Bullu neverit ani slovo, s Markem nebo bez, maji to v genech.

Tak je to součast hry, nemusíš lhát, jen to nepřiznáš.

Jedina vec kterou jde verit je ta choroba - „Počas môjho prvého dňa som dopoludnia veľa neodjazdil.“

Taky me to potkalo a musim potvrdit, s prujmem se moc testovat neda.

Tak mláto je svině, chce to pořádný gumičky na slipech

Aspon vime proc to po nem Hadjar poslal do svodidel :sneezing_face:

Mozna si s Bobem vymenujte zkusenosti a zazitky na nejakem seniorskem zdravotnim foru…

1 Like

Jsem na vozicku.

V minulosti si spomínal, že chodievaš hrávať golf.

a sakra :bowing_man: vlastne jo, uz si vzpominam, nedavno jsem si kupoval fotbalovou branku abych mohl palit doma, pritom jsem odpalil lustr.

2 Likes

Nechceš raději přejít na pinčus? :ping_pong:
Já si doma trénuji zápěstí s lupou, která je těžší než pálka a nic nerozbíjím. :smile:

Tak doufam, ze tva vyjadreni tady nectou (ostatni) vozickari. :-1:

1 Like

Pinec hraju dobre. Kdyz te golf jednou chytne uz te nepusti.

Proc, jsou to lide jako ja nebo ty.

Já golf myslím ten skutečný na trávě hrál pouze jednou. I když slovo hrál je hodně přitažené za vlasy. Ale hůl jsem se držet naučil a dokonce jsem měl i hodně parádní švih, ale ten míček mi nějak stále uhýbal. Byl to srab. :grin:

1 Like

Ja jsem nikdy golf jako sport nevidel, ale je to sport se vsim vsudy, doslova, plus to ma nekolik dalsich rovin.

Golf je hra kde se člověk učí celý život. Trochu bych měl obavu z jednotvárného pohybu, že jsou hodně namáhané pouze jedny svaly i obratle. Na druhou stranu můžou hrát golf i staří lidé, tak to moc hrozné asi nebude.

U golfu je zaklad ziskat konzistentni svih, nezbyva nez trenovat kazdy den, jen na hristi nestaci, musi se i doma a letos budu chodit i k rece, hned koncem unora, mozna driv uvidime.