Verstappen už neverí v zisk titulu, neráta ani s holandským víťazstvom: Nerobím si ilúzie | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen už vo zvyšku sezóny bude bojovať len o čiastkové úspechy. Pri pohľade na svoje 97-bodové manko si nerobí nádeje, že by sa ešte mohol vrátiť do boja o titul, ale je odhodlaný spraviť všetko preto, aby ešte aspoň raz zdvihol nad hlavu víťaznú trofej. Podarí sa mu to v Holandsku? Bez pomoci McLarenu to zrejme nepôjde.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211352/verstappen-uz-neveri-v-zisk-titulu-nerata-ani-s-holandskym-vitazstvom-nerobim-si-iluzie

Mozna se Mclareny ctyrikrat petkrat do konce sezony srazi a vypadnou, Volejniku bojuj az do konce :rofl:

Nema top monopost a uz hadze flintu do zita… Toto je pravy majster sveta. Ale on je vraj schopny ziskat titul aj s tretim najrychlejsim monopostom, tvrdil Jos :smiley: Kolky monopost ma tuto sezonu, ked uz sa teraz vzdava ? Ved mozno posledny zavod mu zase daruju titul zadarmo. Staci stiahnut stratu a on ako najlepsi jazdec galaxie by s tym problem nemal mat, no nie ? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Like

Za prvých 7 VC Verstappen získal 124 bodov. Za ďalších 7 VC do letnej prestávky 63 bodov, teda prakticky polovicu bodov čo získal za prvých 7 VC. Trend je jasný a tipujem, že RB sa už orientuje na rok 2026.

Lewis teraz takisto nemá veľa rečí o víťaztve. Obaja majú rovnako triezvy pohľad na svoju situáciu. McLaren má všetko vo svojich rukách. Darí sa im výborne.

1 Like

Jo, letos vidime ze bez auta je prumer, v polovine ztraci 100b, kde je letos jeho genialita. :thinking:

Ako to, ze Ferrari je pred RB ? Ved Hamilton je tu hejtovany ze nic nejazdi a aj napriek tomu je RB 4 ?
Ano tu sa da branit, ze dvojka so starym monopostom body nevozi. A som rad, ze tuto rovnicu mozeme pouzit aj na casy jeho dominancie, ze RB nebol druhy, ani treti najsilnejsi, ale prvy. lebo dvojka nevozila body.
Cize teraz si mi poukazal na to, ze Verstapen ma slaby monopost a vylucil si dvojku, alebo poukazujes na to, ze to ze je RB na 4priecke neznamena, ze je naozaj stvrty, ale ze dvojka nevozi body.

Aj Norrisovi. :ok_hand:

…ak nemáš dobré auto , tak si obyčajný priemer,žiadny,génius,:racing_car::racing_car::racing_car:

To je taky mozne, bude to palit v Q tam rychlost najde a zavody pak poslusne odkrouzi, vi ze je v kelu.

Ja tu takéto veci nepíšem. Lewis je najúspešnejší pilot F1. Keď na neho niekto píše hejt že celá jeho kariéra bola o šťastí, s tým sa nestotožňujem. Ak dokáže pilot vyhrať titul za celú sezónu, je to obrovské umenie. Vyhrať 4 alebo dokonca 7 titulov je fantastický výkon. Kto povie na majstra sveta (a to je jedno v akom športe alebo disciplíne) že to je náhoda / šťastie / zhoda okolností že to nie je zásluha jeho schopností, ja tomu nerozumiem. Všetci piloti F1 sú hodni obdivu za ich výkony. Šampióni, hociktorý z nich, ešte o to viac. Nikto na nič nemusí poukazovať. Byť majstrom sveta F1 znamená, že patrí medzi najlepších.

1 Like