Verstappen: Tento rok sa šampionátu len zúčastním, nebojujem o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Když se Emilovi ještě dařilo, tak se tady chovali jako kudlanky nábožné. Když se karta obrátila, tak raději nevystrkují ani kladélka, aby přes ně nedostali. :grin:

2 Likes

David to má jinak, to je Ferrarista :smiley:

2 Likes

Jinak k tématu, je to jako vždycky, Max co na srdci to na jazyku. V roce 2022 se mu na začátku taky nedařilo a taky říkal, že titul není na pořadu dne. Vše se může změnit…i když teda letos bych si na to nevsadil :grin:
Jak říkal Fernando, F1 je hodně předvídatelná :slightly_smiling_face:

1 Like

Maxovi se nedařilo? To odvoláš, Max za nic nemůže, to Newey a monopost

1 Like

Ferrarista co už má objednaný merch z Mercedesu, do kterýho kopal kudy chodil. :smiley:

2 Likes

Ukazovat jen na jednu stranu je blbost, oba tábory se dokážou chovat jako k0k0ti.

Akorát já vidím rozdíl v tom, když se chováš jako k0k0t při fandění oblíbenci, což je za mě mnohem ale mnohem pochopitelnější a nebo při hateování ostatních jezdců, stájí /jiných uživatelů taky na foru, což je mnohem větší mor.

Ale dál řešit to nebudu, je to ztráta času. :grin:

2 Likes

Já vím, Daavida znám hodně dlouho.

Kdo?

Stále fandím “Emilovi” a zjevně nejsem sám. :wink: Tak početná komunita fanoušků MV tu zase nikdy nebyla.

Spíše se ptám, kde jsou fanoušci Lewise Hamiltona. :slightly_smiling_face:

Jn, Ferrarista, co fandil pilotům Red Bullu a teď má předobjednanej komplet merch Mercedes 26 :smiley:

1 Like

Jak říkal Miloš, jen hlupák nemění názory. :slightly_smiling_face:

Já se aspoň psychicky připravuju aby to nedopadlo jako vy když Fernando přestoupil do Astonu, který jste předtím taky zrovna neměli v lásce :stuck_out_tongue:

To se pak moralizuje skvěle o fanoušcích, když sám fandí jen uspěchum a skáče od jednoho k druhýmu. :smiley:

1 Like

Sice ta cena vypadá, že to je s tím čern.ochem, ale je to bez něho.
Objednávej. Za týden už nebudou. Hadi se začnou svlíkat a převlíkat.

https://www.adidas.cz/dres-mercedes---amg-petronas-formula-one-team-driver-authentic/JY2607.html?pr=nosearch_rr&slot=1&rec=mt

3 Likes

Dejv převlíká už od 2005 :smiley:

1 Like

Já jedu cestu s ALonsem no, ale tak z té sem nikdy nevybočil a nevybočím, ty si vybočil jak od týmu, tak od pilota, co si vzpomínám. :smiley:

2 Likes

V tomhle směru jsou spíše na ráně Emiloví fanoušci, než samotný Emil.
Ještě včera byl Emil těžce glorifikován a sotva kvalda skončí, tak je všechno jinak a právě jsme viděli nejhorší trať na planetě.
Holt názorná ukázka jak kvality jezdců vytvářejí diskutéři.

To je v pořádku. Přelétavé mouchy jsou už stejně plácnuté. :grin:

1 Like

Hezký bonmot, ale myslím si, že kámen úrazu, alespoň u některých fanoušků MV, je jinde. Prakticky jakýkoli článek o RB nebo MV a následuje smršť přepjatých reakcí z jednoho malého tábora, viz dnes (upřímně, taky jsi dneska trochu přitopil), kdy se z jednoho běžného a klidného vyjádření MV okamžitě a bez přemýšlení aktivisticky vyrobilo “poraženectví”. A je únavné čelit pořád dokola stejným blábolům, takže někteří se na to raději vykašlou. Zůstáváme my s hroší kůží.

takže to vyjádření člověk nemá brát vážně? Hele 7. místo na startu neni tak hrozný, Alonso z těchle míst cca startoval v roce 2012 běžně. :saluting_face:

2 Likes

Osobně moc nevěřím, že by to Max skutečně vzdal. Zatím k tomu nemá důvod a ani po dnešním závodě,ať dopadne jakkoli ho mít nebude. Každá trať je jiná, vývoj v jednotlivých týmech se nezastavuje a i minulá sezóna ukázala, že to co platí v první polovině sezónu, vůbec nemusí platit o několik závodů později. Ztrácí bod na Landa a nebyl by velký zázrak, pokud by po dnešním závodě vedl pořadí v jednotlivcích. Stačí dokončit závod před Landem a Piastri z nějakého důvodu skončí mimo pódium. Pravděpodobnost malá, jasně, ale už větší divočiny se staly realitou. Max není z těch co by se vzdávali, já tomuto prohlášení moc nevěřím-možná chvílková slabost! :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Max obvykle řekne to, co si zrovna myslí. A jeho výroky vesměs dávají smysl. Je to realista. Navíc on neřekl “přestávám tomu na trati dávat maximum”. Jen si nemyslí, že to bude stačit na titul mistra světa. K tomu dle svého názoru potřebuje silnější vůz.

@spineIesssheep Tak zrovna Alonso permanentně zdůrazňoval, jak má blbé auto a jak by bylo fajn, kdyby soupeře potkaly technické problémy. V roce 2012 tyto výroky sypal z rukávu často. Jezdecké nasazení bude mít i nadále maximální, o tom nepochybuji.

Navíc Max má poslední čtyři tituly. Tudíž je nasycenější než byl Alonso v roce 2012.

A s dítětem na cestě má i jiné priority. Tudíž nemusí plašit titul v každém svém prohlášení.