Když se Emilovi ještě dařilo, tak se tady chovali jako kudlanky nábožné. Když se karta obrátila, tak raději nevystrkují ani kladélka, aby přes ně nedostali.
David to má jinak, to je Ferrarista
Jinak k tématu, je to jako vždycky, Max co na srdci to na jazyku. V roce 2022 se mu na začátku taky nedařilo a taky říkal, že titul není na pořadu dne. Vše se může změnit…i když teda letos bych si na to nevsadil
Jak říkal Fernando, F1 je hodně předvídatelná
Maxovi se nedařilo? To odvoláš, Max za nic nemůže, to Newey a monopost
Ferrarista co už má objednaný merch z Mercedesu, do kterýho kopal kudy chodil.
Ukazovat jen na jednu stranu je blbost, oba tábory se dokážou chovat jako k0k0ti.
Akorát já vidím rozdíl v tom, když se chováš jako k0k0t při fandění oblíbenci, což je za mě mnohem ale mnohem pochopitelnější a nebo při hateování ostatních jezdců, stájí /jiných uživatelů taky na foru, což je mnohem větší mor.
Ale dál řešit to nebudu, je to ztráta času.
Já vím, Daavida znám hodně dlouho.
Kdo?
Stále fandím “Emilovi” a zjevně nejsem sám. Tak početná komunita fanoušků MV tu zase nikdy nebyla.
Spíše se ptám, kde jsou fanoušci Lewise Hamiltona.
Jn, Ferrarista, co fandil pilotům Red Bullu a teď má předobjednanej komplet merch Mercedes 26
Jak říkal Miloš, jen hlupák nemění názory.
Já se aspoň psychicky připravuju aby to nedopadlo jako vy když Fernando přestoupil do Astonu, který jste předtím taky zrovna neměli v lásce
To se pak moralizuje skvěle o fanoušcích, když sám fandí jen uspěchum a skáče od jednoho k druhýmu.
Sice ta cena vypadá, že to je s tím čern.ochem, ale je to bez něho.
Objednávej. Za týden už nebudou. Hadi se začnou svlíkat a převlíkat.
Dejv převlíká už od 2005
Já jedu cestu s ALonsem no, ale tak z té sem nikdy nevybočil a nevybočím, ty si vybočil jak od týmu, tak od pilota, co si vzpomínám.
V tomhle směru jsou spíše na ráně Emiloví fanoušci, než samotný Emil.
Ještě včera byl Emil těžce glorifikován a sotva kvalda skončí, tak je všechno jinak a právě jsme viděli nejhorší trať na planetě.
Holt názorná ukázka jak kvality jezdců vytvářejí diskutéři.
To je v pořádku. Přelétavé mouchy jsou už stejně plácnuté.
Hezký bonmot, ale myslím si, že kámen úrazu, alespoň u některých fanoušků MV, je jinde. Prakticky jakýkoli článek o RB nebo MV a následuje smršť přepjatých reakcí z jednoho malého tábora, viz dnes (upřímně, taky jsi dneska trochu přitopil), kdy se z jednoho běžného a klidného vyjádření MV okamžitě a bez přemýšlení aktivisticky vyrobilo “poraženectví”. A je únavné čelit pořád dokola stejným blábolům, takže někteří se na to raději vykašlou. Zůstáváme my s hroší kůží.
takže to vyjádření člověk nemá brát vážně? Hele 7. místo na startu neni tak hrozný, Alonso z těchle míst cca startoval v roce 2012 běžně.
Osobně moc nevěřím, že by to Max skutečně vzdal. Zatím k tomu nemá důvod a ani po dnešním závodě,ať dopadne jakkoli ho mít nebude. Každá trať je jiná, vývoj v jednotlivých týmech se nezastavuje a i minulá sezóna ukázala, že to co platí v první polovině sezónu, vůbec nemusí platit o několik závodů později. Ztrácí bod na Landa a nebyl by velký zázrak, pokud by po dnešním závodě vedl pořadí v jednotlivcích. Stačí dokončit závod před Landem a Piastri z nějakého důvodu skončí mimo pódium. Pravděpodobnost malá, jasně, ale už větší divočiny se staly realitou. Max není z těch co by se vzdávali, já tomuto prohlášení moc nevěřím-možná chvílková slabost!
Max obvykle řekne to, co si zrovna myslí. A jeho výroky vesměs dávají smysl. Je to realista. Navíc on neřekl “přestávám tomu na trati dávat maximum”. Jen si nemyslí, že to bude stačit na titul mistra světa. K tomu dle svého názoru potřebuje silnější vůz.
@spineIesssheep Tak zrovna Alonso permanentně zdůrazňoval, jak má blbé auto a jak by bylo fajn, kdyby soupeře potkaly technické problémy. V roce 2012 tyto výroky sypal z rukávu často. Jezdecké nasazení bude mít i nadále maximální, o tom nepochybuji.
Navíc Max má poslední čtyři tituly. Tudíž je nasycenější než byl Alonso v roce 2012.
A s dítětem na cestě má i jiné priority. Tudíž nemusí plašit titul v každém svém prohlášení.