Co si to zas za smiesnu statistiku z nejakych hlbin vyhrabal, co je ELO?
Alonso druhy, Schumacher az osmy, Vettel aj Hamilton pred nim (pricom Vettel pred Hamiltonom), Senna za Alonsom a Prost nikde. To bude velka komedia.
Co si to zas za smiesnu statistiku z nejakych hlbin vyhrabal, co je ELO?
Alonso druhy, Schumacher az osmy, Vettel aj Hamilton pred nim (pricom Vettel pred Hamiltonom), Senna za Alonsom a Prost nikde. To bude velka komedia.
Tak ty datům a analyze nerozumíš, tak se tahle reakce dá pochopit
Ja sa bavim o filme, nie o politike. S tebou sa o politike bavit nejdem, tolko casu nemam a navyse si rovnako jednostranne zaujaty ako ficobabky, Fico pre teba moze aj za Meciara, Dzurindu, Radicovu a Matovica.
Komentoval som to, ze Svina je vymysleny blud, ktoreho jedinou ulohou bolo masirovat mozgy oveciek pred volbami (to mohli spravit aj lacnejsie ako filmom). Korupciu Smeru som nikde nespochybnil a ten film sa jej ani poriadne nevenoval.
to som nejak mimo, to neviem co ani kto je…
Honziku ak niekto rozumie datam a datovej analyze, tak som to ja, kedze sa tomu venujem aj v praci. Takze urcite mi idu data aj analyza lepsie ako personalistovi z HR, ktory sa venuje pohovorom s uchadzacmi, podpisovanim zamestnaneckych zmluv, pisanim korporatnych mailov a organizovanim teambuildingov.
Len mi musis prezradit co je ten tajomny stlpec ELO? Lebo na to si mi prave neodpovedal. Jedine co si spravil je, ze si zase bezodovodne zautocil ty klaun
pointa oboch obrazkov je zbytocnost tak som sa zabavil sam huahuahuahua
zase vies co si myslim lepsie ako ja sam. to nie je mozne…
ELO vymyslel Arpad Elo.
Nulovy prinos do diskusie, opat len vyryvanie a ziadny nazor, fakt alebo zmysluplny komentar. Vidim, ze Arpad sa ta dotkol, tak budes asi jeho velky fanusik. Reagujes rovnako ako Hogr, ked je niekto objektivny na Alonsa.
Co mas proti Arpadovi? je v tomto uplne nevinne.
Mohol si predtym aspon prezradit to tajomne ELO.
k vasim sluzbam pan Jos
troska som prekvapeny, ze taky slavny datovy analytik sa pyta zrovna na toto…
Edit: Sorry, toho Arpada som myslel, ze myslis Soltesa, tak beriem spat a ospravedlnujem sa. Nazor na tvoju ironiu vsak zostava rovnaky, kedze Elo s datovou analyzou az tak vela spolocne nema.
Honziku Honziku
Tieto tvoje povymyslane statistiky na glorifikaciu Alonsa uz nie su ani vtipne. Kedysi som sa na tom aspon zasmial, co ty dokazes povazovat za realne meritko, ale toto uz je vazne ulet pre odbornikov, ktori sa venuju ludom, ktory stracaju zmysel pre realitu.
Tak on Mr data analyst se nekouká ani na údaje co postuje, jen aby se snažil shodit jinou analýzu, zřejmě slušnej oddíl
treba byt ferovy a priznat, ze ELO rating nema ziaden zmysel v pripade pretekarov F1. Elo moze mat individualny sportovec, alebo tim, nie clen timu.
Je to snaha použít metodu na nějaký měření do nekonečné debaty, já jsem to viděl od jedné stranky na twitteru, kde postuji data a analyzy z F1 přišlo mi to celkově zajímavý vzhledem k faktorům, nic jiného za tím není
Tvoja snaha. V statistike, pravdepodobnosti, analyze atd, celkovo v matematike treba hlavne pouzivat spravne metody. ELO porovnava h2h, co je v pripade F1 nezmysel.
Prislo ti to zaujimave len preto, ze tam bol Alonso top 2, pre nic ine, to vsetci vieme. Dal som ti tu dalsie 4 taketo “zaujimave” statistiky, kde Alonso vysiel uplne biedne. Tie uz ta az tak nezaujimaju.
Vobec nie, a preto si si nad tym vyhonil tymto komentom akoby to bola najobjektivnejsia statistika vobec:
Proste klaun.