Verstappen takmer vyletel pri skúške v autoškole: Inštruktor nebol spokojný | Magazín F1 - F1online.sk

@Ferda vy z toho Alonsa musíte mít strašný komplexy, když ho tahate úplně všude

To ani nechtěj vědět co se ve Ferrari chystá

ževraj Ferrari možno oznámi prvú loď.

@Hedgehog
Dnes se jede Silverstone ve stylu F3 a Mugello ve stylu F4.
Jede Verstappen.
Ono tam je stejně 1/2 pole toho jeho Redline, tak je to takovej menší teaming. :smiley:
Ale první závod v GT3 byl super.

2 Likes

dikes za info :slight_smile:

naposledy tu Daytonu Redline vyhralo, myslim tak uvidime :smiley:

Jo, ale tam jsem zjistil, že je nějak více lobby. Asi podle skillu nebo nevim.
Nebyl ani pořádnej coverage, tak mě to ani nebavilo.
Navíc tam měl Redline zase hodně aut a totálně se tam tahali navzájem.:smiley:
A dali všem nálož.

mu poradil starky Sainz, prevzal know-how z Dakaru

Sviňa (2020) | ČSFD.cz (csfd.cz) dost trefny snimok

1 Like

Tohle je fakt strašný, tohle je rozklad státu :face_vomiting:

zial, nadava len minorita ludi, vacsina to este glorifikuje a ospravedlnuje, strasne protipoly … caputova je sorosova ehm, samotny soros ma organy z malych deti a riadi svet (to su veci, ktore som realne za poslednych par mesiacov pocul hovorit aj ludi, u ktorych by ma ani nenapadlo, ze na to pomyslia)

ono je naprd, ze ta krajina ma potencial obrovsky, ale ta hrstka ludi, co to vie, ju skor chce vytunelovat pre vlastne blaho

potom mas skupinu ludi, co ziju z minulosti a sice, ze slovensko a cesko sa nemali nikdy rozdelit a havel je vojnovy zlocinec … na dlho

1 Like

to bolo vcelku pozeratelne
image

1 Like

Tento film bol veľká sra.čka (aspoň mňa sklamal oproti očakávaniam).

Taký zlepenec káuz, ktoré ani nesúviseli, niektoré postavy vymyslené a podľa reality tam až tak veľa toho nebolo. Jediný cieľ tohto filmu bol nasilu zdiskreditovať Fica s Smer.

V skratke trápna predvolebná antificovská kampaň 2020, ktorá sa snažila prišiť vraždu Kuciaka Ficovi. Bohužiaľ jednoduchší volič tomu naozaj uveril. Čistý deň tam bol úplne od veci. Ale čo čakať od Šoltésa.

Keby to napísal a režíroval niekto normálny, nezaujatý a fakt na základe reálnych udalostí, tak z toho mohla byť veľmi kvalitná miniséria. To by však veľmi Ficovi neuškodilo, keďže ten s Kuciakom nič nemal (keď už to chceli robiť o jeho vražde).

Druhá veľmi kvalitná miniséria na štýl Netflixu by mohla byť o Ficovi a Smere samotnom. O všetkých ich kauzách reálne a chronologicky tak ako sa stali (také mini House of Cards). To by im uškodilo oveľa viac a zároveň by sa to ani nemohlo považovať za predvolebnú antikampaň.

Na Slovensku však už nezaujatosť úplne vymizla. Je to buď jedna strana (antiFico) alebo druhá strana (proFico), a tak to nemá kto napísať a natočiť.

1 Like

zopar momentov ohladom vyobrazenia konkretnych politikov ma tam bavilo :smiley: napr jak fico len stal pred pultikom a akoze arogantne pozeral a potvrdzoval si autoritu :smiley:

jasne, ze ten film nema byt ziadny investigativny dokument ani nic, ma to byt film, ktory podla mna (neni to invektivum) jednoduchsiemu slovakovi co to nacrtne o tom “jak to tu chodi”, problem je v tom, ze jednoduchsi slovak nema kapacitu si spojit suvislosti

Najhoršie na tom bolo, že brucha hral Vajda a ešte tam aj vyprášil Mórovú. Veď to mu muselo normálne lichotiť. :sweat_smile:

Jeho mal hrať maximálne tak Labuda podľa výzoru.

Málokomu to doplo. Väčšina divákov to považuje za realitu a dodnes si myslia, že Fico môže za vraždu Kuciaka. :slight_smile:

A tá premiéra zhodou náhod akurát pred voľbami, no čistá náhoda. :joy:

1 Like

Tak tu můžeme ukončit i debatu o tom, kdo je nej pilot F1 v historii

1 Like

je to @jason_bourne1995

1 Like

tu mas realitu, je este horsia ako v tom slabom filme…
image

3 Likes

image

1 Like