Verstappen svojou “One Max Show” poslal odkaz kritikom: Simulátory nie sú také zlé | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen bol v sobotu doslova nedotknuteľný. Kvalifikáciu opantal s náskokom šiestich desatín sekundy a keby nedostal penalizáciu, tešil by sa zo 41. pole position v kariére. Kde sa vzala táto rýchlosť? Holanďan odkazuje, že bol taký dominantný aj vďaka jazdám na simulátoroch, za ktoré ho minulý týždeň mnohí tvrdo kritizovali.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165733/verstappen-svojou-one-max-show-poslal-odkaz-kritikom-simulatory-nie-su-take-zle

So what, we get drunk… so what, we smoke weed… we are just having fun .
We don’t care who seeeeeees

1 Like

Z toho podium asi nebude. Cestou potka Hamiltona, roztrepou se mu ruce, rozvlni zrak a dal uz to zname…

Hamiltona ofúkne na Kemmel ako keby tam ani nebol, jedine, že by ho Lui poslal do trávy. Zajtra pri najhoršom P2. McLareny nie sú zas až tak ďaleko, čiže aj win je reálny.

1 Like

RBR ve SPA nejrychlejší, McL 4 a 5 na startu, podium bych tipl Max, Lando, Oscar v tomhle pořadí

Vypada ze vysledky Q ve SPA nebudou hrat velkou roli, Mclareny by mely jit po startu dopredu…

1 Like

Doufam ze to udela, uvidime.

1 Like

:mega: :mega: :mega:

1 Like

Výborne, zas prehnane sebavedomy na trati, ktorá im sedí. Kedy vlastne vyhral naposledy? :grin:

2 Likes

Tipuji ze se po startu premotivovany pozene po strane mimo trat, dostane pentli, zas bude rudy ve tvari, plus nekomu zase znici zavod.

1 Like

Tentoraz vytláčať z trate Maxipes nebude potrebovať.Ma tak rýchly stroj že ostatných obehne bez problémov.Ako vravel ,“Baví ma pretekanie,ale len keď som najrýchlejší :grin:”. Tak teda dnes to Maxima Dickus Bickusa bude veľmi, veľmi baviť a bude zasa najlepší jazdec sveta a priľahlých galaxií.

No, nekteri v Q nezajeli to na co maji a naopak, nevidim to jednoznacne. :bowing_man: