Verstappen stratil záujem o šampionát, ale už je späť, mädlí si ruky Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

napr tento je cisty profik:

polovica z toho zoznamu su skrachovani pretekari, ktori za 15 rokov na dakare spravia zopar nahodnych vysledkov.

2 Likes

Helmutko si ustřelil obě nohy a Jos přilezl, aby se zase střelil mezi oči, koukám, že fandové Maxe vypustili veškerou snahu o inteligentní příspěvky :smiley:

1 Like

Proč tam teda jezdí Loeb? Mužeš odpovědět?
Dakar patří mezi největší zavody, stejně jako Monaco, LeMans, Indy…

2 Likes

pre srandu kralikov. v 2020 tam ziaden Leob nebol.

2 Likes

Super Helmutko, takže Dakar je soutěž amatérů a Max jel co? nejvyšší ligu motorsportu? Nedostal se ti ten zub náhodou do mozku? :smiley:

2 Likes

Ale Spin se tě ptá, proč Leob jezdí Dakar, on nepsal o 2020

ty si tu zacal zhadzovat to co jazdil verstappen. Ja som ti len dal ochutnat vlastnej medicinky a nejako ti prislo zle.

4 Likes

Já vím že v tomhle roce tam nebyl, ale proč jezdí na zavod kde se podle tebe učastní amatéři…

1 Like

chces tvrdit, ze sa tam amateri neucastnia?

Sainz Peterhansel jsou amatéři? Prokop, Loeb atd atd?
Proč to Loeb nevyhral?

1 Like

Já nic neshazuju, já jsem popsal fakta, to ty si tu začal psát, jak je Dakar soutěž amatérů

1 Like

@helmutko chce tvrdit, že amatéři, co nejezdí závodně jsou na tom stejně jako vítězotvé rally a Dakaru. To se pak nediv, že tu u spinningování píše, že je to racing machine :smiley:

1 Like

to si vybav s honzim. Max si v ramci zabavy isiel zajazdit nejake preteky na nurburgringu a ich aj vyhral. Honzi ma potrebu to pri kazdej prilezitosti vytiahnut.

Monsieur Dakar byl taky amatér a dodnes je na Dakaru vysoce ceněnou osobností.

ale ano. nitko tu o tom nic nerozpraval. Keby som tu zacal basnit o tom ako Versappen bajne vyhral GT3 a ty pripomenies, ze to nebolo pre neho take tazke tak OK. ale zacal s tym ty sam.

5 Likes

Jo Alonso vyhral 2x Lemans (dokonce WEC šampionat) Daytonu a v první své učasti v Indy 500 byl velmi blízko, kdyby mu neselhala Honda. Ale rally je uplně něco jiného a to je na tom to nejcennější, že do toho Alonso šel. Takže prostě promin, ale tohle se ti nepovedlo.

2 Likes

ked mam zobrat honziho meter tak poviem v rovnakom aute vyrhal aj Heartley.

x

Helmutko už toho nech, není ti očividně dobře

neklam, lebo ta budem mat za klamara, vlastne ta uz mam. to je prizemne vytrhavat z kontextu.

2 Likes

V čem klamu? však si tu zase vychvaloval Maxe a pak si nesmyslně napsal tohle

takže si začal shazovat ty a to úplně nesmyslně

1 Like