napr tento je cisty profik:
polovica z toho zoznamu su skrachovani pretekari, ktori za 15 rokov na dakare spravia zopar nahodnych vysledkov.
napr tento je cisty profik:
polovica z toho zoznamu su skrachovani pretekari, ktori za 15 rokov na dakare spravia zopar nahodnych vysledkov.
Helmutko si ustřelil obě nohy a Jos přilezl, aby se zase střelil mezi oči, koukám, že fandové Maxe vypustili veškerou snahu o inteligentní příspěvky 
Proč tam teda jezdí Loeb? Mužeš odpovědět?
Dakar patří mezi největší zavody, stejně jako Monaco, LeMans, Indy…
pre srandu kralikov. v 2020 tam ziaden Leob nebol.
Super Helmutko, takže Dakar je soutěž amatérů a Max jel co? nejvyšší ligu motorsportu? Nedostal se ti ten zub náhodou do mozku? 
Ale Spin se tě ptá, proč Leob jezdí Dakar, on nepsal o 2020
ty si tu zacal zhadzovat to co jazdil verstappen. Ja som ti len dal ochutnat vlastnej medicinky a nejako ti prislo zle.
Já vím že v tomhle roce tam nebyl, ale proč jezdí na zavod kde se podle tebe učastní amatéři…
chces tvrdit, ze sa tam amateri neucastnia?
Sainz Peterhansel jsou amatéři? Prokop, Loeb atd atd?
Proč to Loeb nevyhral?
Já nic neshazuju, já jsem popsal fakta, to ty si tu začal psát, jak je Dakar soutěž amatérů
@helmutko chce tvrdit, že amatéři, co nejezdí závodně jsou na tom stejně jako vítězotvé rally a Dakaru. To se pak nediv, že tu u spinningování píše, že je to racing machine 
to si vybav s honzim. Max si v ramci zabavy isiel zajazdit nejake preteky na nurburgringu a ich aj vyhral. Honzi ma potrebu to pri kazdej prilezitosti vytiahnut.
Monsieur Dakar byl taky amatér a dodnes je na Dakaru vysoce ceněnou osobností.
ale ano. nitko tu o tom nic nerozpraval. Keby som tu zacal basnit o tom ako Versappen bajne vyhral GT3 a ty pripomenies, ze to nebolo pre neho take tazke tak OK. ale zacal s tym ty sam.
Jo Alonso vyhral 2x Lemans (dokonce WEC šampionat) Daytonu a v první své učasti v Indy 500 byl velmi blízko, kdyby mu neselhala Honda. Ale rally je uplně něco jiného a to je na tom to nejcennější, že do toho Alonso šel. Takže prostě promin, ale tohle se ti nepovedlo.
ked mam zobrat honziho meter tak poviem v rovnakom aute vyrhal aj Heartley.
x
Helmutko už toho nech, není ti očividně dobře
neklam, lebo ta budem mat za klamara, vlastne ta uz mam. to je prizemne vytrhavat z kontextu.
V čem klamu? však si tu zase vychvaloval Maxe a pak si nesmyslně napsal tohle
takže si začal shazovat ty a to úplně nesmyslně