Verstappen stratil takmer celé kolo, šéf Red Bullu Mekies sa mu ospravedlnil | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen v posledných sezónach ťažil zo suverénne najlepšieho monopostu na rošte. Každá zlatá éra sa raz skončí a Red Bull sa z hľadiska výkonnosti po rokoch ocitá takpovediac na dne. Situácia je veľmi zlá. Laurent Mekies sa dokonca po pretekoch ospravedlňoval svojmu jazdcovi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210549/verstappen-stratil-takmer-cele-kolo-sef-red-bullu-mekies-sa-mu-ospravedlnil

To mi nejak nevychádza, Max predsa vyhráva zavody a šampionáty aj so slabšími autami 🫢

3 Likes

Niekoho mi to pripomina, ten sa tiez ospravedlnoval jazdcovi za auto :smiley:

Horner tam nie je druhy zavod a uz maju tempo ledva na bodovanu desiatku. Hlavne, ze zavladla harmonia a precistil sa vzduch v teame :upside_down_face:

6 Likes

Dobrú náladu bolo vidieť aj na kyslých ksichtoch mechanikov … hlavne že už je Yuki spokojný a bojuje o titul :heart:

Progres je doslovne hmatateľný

5 Likes

To bylo kecu jak je silnej ve slabym aute, vzdycky byl lepsi prumer.

Jos má teď celý měsíc času, aby po celém týmu vyboxoval lepší výkony.

1 Like

Co to je za vyjadreni? Mekies je na estrogenu nebo co. :smiley:

3 Likes

Angažovaním Mekiesa ide RB z blata do kaluže. Verstappenovi sa ospravedlnil a aj sa mu poďakoval. No nie je zlatý? To mi ale pripomína, že Verstappenovci ovládli RB a zároveň si spomínam na podobné vyjadrenia Wolffa Hamiltonovi a aj čo to tu rozpútalo.

Ja som od preteku musel odbiehat, mechanikov som nezachytil. A samozrejme to bolo s nadsazkou, vymena sefa auto takto nespomali (aj ked pri RBR nikto nevie) a navyse v Madarsku to bolo vykonovo trochu rozhadzane.

Ale okrem par ludi, ktorych povystrcenie Hornera z pretekarskych aktivit potesilo (ci v teame, RB HQ alebo v komunite) si nemyslim, ze to bol krok k lepsej buducnosti ci vacsej pohode v teame. Ale vsetko ukaze cas😏

2 Likes

Pride mi, ze od Mekiesa taketo vyjadrenia budeme pocut ci citat casto

Nova era

5 Likes

Přirozený vývoj :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Zeby Jos bol ten zakladny kamen uspechu? :rofl:

Je pravda, ze odkedy prestal zaciatkom minulej sezony obsmrdat v boxoch Red Bullu, tak vykon isiel dolu :smiley: Aston Martin potom prebral zleho strojcu uspechov :rofl:

No jéje. Víš jaká to musí být slast, když Josovci postaví do latě i Helmuta?

Titul je pre Maxa strateny aj buduci rok,Red Bull s novym motorom Ford bude na tom horsie ako tento rok.Podla mna sa vsak v roku 2027 otvaraju Maxovi velmi dobre moznosti na prestup do Astonu,ktory bude urcite pod Adrianom bojovat o titul,alebo aj do Mclarenu,Ferrari aj Mercedesu.Za rok si bude moct Max krasne vyberat.Red Bull je uz na roky odpisany tim…

Ono to tak vyzera, ze motor asi nebude jediny problem (a mozno vobec nie ten podstatny). Dnes maju motor stale dobry a v Madarsku to bolo fakt na uterak.

6 Likes

Maxovi stačí druhý najrýchlejši monopost a výhra titul

Buduci rok vdaka novym pravidlam,budu opat rozhodovat najviac motory ako v roku 2014…Hovori sa,ze motor Fordu,bude stracat az 50 koni na ostatne motory a uplne vpredu je motor od Mercedesu.

netvrdim, ze nie, len to, ze motor nemusi byt v RB jediny problem. Ak postavia podobne auto ako tento rok tak ich ani motor od Mercedesu nezachrani. V motoroch si eventualne mozu vyplakat nejaku formu dorovnania, ale pri chassis to asi nepojde.

1 Like

Prý okna v Red Bullu jsou už teď tak úzká, že budou muset začít otvírat dveře. :100:

3 Likes

Tak poslední dveře otevřeli Hornerovi a řekli mu, ať je za sebou zavře :smile:

1 Like